Mit tegyek ha tamad a konkurencia?
kutyakozmetika XD
bazeg, ha ilyesmikre van kereslet, simán nyitok egy kutya- és gyerekölcsönzőt
Nem tudom kedves Böszme...
nem sokáig lesz már a kutya sem státusz-szimbólum, valami mást kellene helyette kitalálni, hogy mit is lehetne a "felső tízezernek" sétáltatnia, vagy a milliós autó hátsó ülésére beraknia... de szerintem "gyereket kölcsönözni" biztosan nem fognak, arra kár áldozni!
Ha csak nem szír import...
Esetleg facebook profilt hoznál létre az oldaladnak? Vagy facebookon nyereményjátékot hirdetnél? 1 ingyenes alkalmat nyerhetnének? Vagy keressük a legszebb kutyát a városban és megint kisorsolnál valamit?
Nem szerveznek esetleg kutyakiállítást a közelben? Ott lehetne reklámozni. A plakát nem biztos, hogy a legjobb ötlet, mert kutyakozetikába pénzesebb réteg viszi a kedvencét, így lehet, hogy bevásárlóközpont, pláza előtt kellene szórólapozni.
Felhívni a figyelmét a gazdiknak most télen, hogy az időjárás/hó/sózott út miatt szüksége lehet a kis kedvencnek egy jó kozmetikára. Még nincs hó, de elméletileg lesz! :)
A kiszállás házhoz is jó ötlet, amit az előttem lévők írtak. Esetleg ha minden kutyáról (ha a gazdi beleegyezik) előtte-utána fotót készítenél, amit kiposztolnál, hogy milyen szép lett a kutyus? Persze ez más kozmetikában is van, de így felhívnád magadra a figyelmet.
Bérletet csinálni és az kedvezményesebb lenne, mint pl. 5-ször egy alkalom.
Ha van a városodban kutyákkal foglalkozó másik cég (pl. állateledel bolt, kutya-ruha bolt, állat patika), akkor megegyezhetnétek, hogy ajánljátok a másikat egymásnak. Vagy egymás szórólapját kirakjátok az üzletetekbe.
Vagy mondjuk kérésre 2 órán belül csillogó-villogó lesz a kutya? Mondjuk eljegyzés fotózására a kutya tiszta kosz lett, és kellene egy gyors tisztogatás. Plusz pénzért.
Fényképészhez is kirakhatnád a plakátodat. Van, aki olyan családi képeket kér, amin a kutyus is rajta van.
Elnézést, ha valakinek már az idegeit borzolom, de láttam olyat is, hogy egy külföldi kutyakozmetikában kilakkozták pl. pirosra a szobakutya körmét. Ez is egy szolgáltatás volt.
Ha kicsit majd jobban megy az üzlet, kiegészítő termékeket is árulhatsz, pl. kutya-ruha, prémium állateledel.
Remélem tudtunk segíteni. És remélem, le tudod nyomni a konkurenciát! :)
Most jutott eszembe, megtörtént:
Helyi hirdető újság igen drágán számolta a hirdetéseket, így lett egy konkurenciája. Először nyomultak hozzá a hirdetők, utána pedig sehol senki.
Kiderült, hogy a korábbi újság azt mondta a régi ügyfeleknek, ha előre megrendelnek (=kifizetnek) 5 db. hirdetést, akkor annak árából 20 % kedvezményt kap!!
Gyakorlatilag 5 hétre alaposan kiiktatta az újonnan megjelent konkurenciát, másrészt ezt nem verte nagydobra, így az új hirdető-újság tulajdonosa csak hetekkel később tudta meg, miért is ment tönkre a vállalkozása már az induláskor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!