Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kitaláltam egy olyan dolgot...

Kitaláltam egy olyan dolgot amivel rengeteg facebook követő csatlakozna világszerte. Hogyan lehetne ezt pénzzé tenni, bevételt eltenni belőle?

Figyelt kérdés
Tehát ha valakinek (vagy egy szervezetnek) sok követője van akkor abból hogyan lehet pénzhez jutni?

2015. dec. 26. 09:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: Javaslom, hogy inkább te olvasd el, és linkeld be, ha ilyet találsz.

De addig is inkább segítek, és elárulom: semmi ilyen nincs benne, a Facebook nem ad így semmiféle pénzt. Elhiheted, cirka pár hivatalos, céges oldalt kezelek szakmámból kifolyólag, cirka félmillió követővel.

Ahhoz, hogy a facebook-ról (nem -tól, olyan nincs) pénzt tudj keresni, ahhoz valahogy ki kell aknáznod a követőid számát, leginkább reklámozással. Az manapság már nem gyakori, hogy szimpla reklámposztokkal lehetne bármit is keresni, de affilate módszerrel (jutalékért) még megoldható. Más kérdés, hogy az ilyen reklámozás nagyban csökkenti a követőid pozitív érzelmeit, és nagyban visszaüthet a követők számára.

Úgyhogy marad a bújtatott termékelhelyezés, különféle termékek, szolgáltatások tesztelése, ezekből lehet pénzt csinálni, de ez baromi ritka, pláne magyar nyelven.

2015. dec. 29. 21:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem sok ismerősöm van de pénzt még soha nemkaptam azért mert sokan követnek.Ötezernél több ismerőst nem engednek,akkor hogy van némelyik embernek tízezer felett az ismerősök listája?
2022. nov. 7. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!