Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyire virágzó üzletág...

ChrisStone kérdése:

Mennyire virágzó üzletág Budapesten a vendéglátás?

Figyelt kérdés
Igazából az oka a kérdésnek egy saját vállalkozás indítása lenne a lényege, szakmai részében jártas vagyok, viszont jelenleg külföldön élek! Esetleg szakmabeli? Bárban gondolkoznék és lenne egy csomó ötletem!

2015. dec. 24. 00:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Jól hangzik?

Nem láttad még a kocsmát.

Tele van a fal poénokkal, vicces kiírásokkal, képekkel.

Szerintem látogass haza és nézz szét, főleg, hogy van e már olyan. amit kitaláltál.

Bár ez se jelent semmit, mert akkor jobban kell tálalni azt a valamit.

2015. dec. 24. 02:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Én a vicceskedést hanyagolnàm és helyette a kultúrát és a jó zenét helyezném előtérbe, bohém és mindenképpen nagyon underground designal! Igazi egyéniségeket szeretnék a dolgozók között, pozitív hozzáállással és szikrázó személyiséggel! Igazából ez az álmom! Az igazság az hogy ehhez egy nagyon komoly piackutatásra van szükségem és elég sok időt kell hogy otthon töltsek ahhoz hogy kirajzolódjon hogy mire lenne piac! Talán nem is választ várok tőletek hanem inkább ötleteket és meglátásokat és ha valaki úgy gondolja hogy jó az ötletem akkor potenciális üzlettársakat is keresek!!!!
2015. dec. 24. 02:24
 13/14 anonim ***** válasza:
41%

Legjobb befektetések:

részvény és ingatlan

A saját ház az nem befektetés hanem egy "luxusz". Ezel nem azt akarom mondani hogy akinek saját háza/lakasa van az bena csak ezzel tisztaba kell lenni. Birom mikor jönnek hogy vettem egy házat ez milyen jo befektets volt! (Persze a semmi közepen és saját részre).

A részvények elönye:

Nem helyhez kötött, kisseb riziko mivel jobban elhet oszta a penzt, nem kellnek 10 milliok.

Az ingatlan elönye:

Lehet hitelböl csinalni, ha van egy epittöipari céget akor nagyon profitot lehet elérni.

Én magánszemélynek elsö sorbban a részvényeket javaslom.

Ha részletes infok is érdekelnek szivesen leírom csak jeleztek nem akarok egy regényt írni azt nemis érdekel senkit.

2015. dec. 24. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Tibi atya nagyon odaver! Ott pihen a polcon a könyve :)

Viszont úgy néz ki, jövőre konkurenciája lesz: Jön a Böszme Feri, az iszákos csajozógép!

2015. dec. 25. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!