Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vaterán eladott cuccnál hány...

Vaterán eladott cuccnál hány napon belül szoktak fizetni nektek? Hány nap után kezdtek "aggódni"? Hány nap után hívjam fel az illetőt, hogy miért nem fizet?

Figyelt kérdés
Hétfőn ütötte le, de még nem utalt, pedig aznap megadtam az adatokat. E-mailt és sms-t már írtam, de semmi válasz...
2015. dec. 11. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Karácsony előtti hajsza van mindenhol - nem biztos, hogy link a vevő... Egyáltalán nem jelentkezett még? vagy leütés után írt, csak azóta nem utalt?

Egyébként a Felhasználási feltételek szerint 3 hét után számítják fel a jutalékot, ha az eladó nem értékelt - tehát addig le kell rendezni.

Általában megírom az adatokat és ha egy hét múlva sem utal, akkor keresem megint. Lehet, hogy Ő is eladó, felpörgött most a bolt, tegnap pl. kb. 12 órán keresztül leveleztem, személyes átadás, telefonok tömkelege (vevők hívtak) csomagoltam, postára mentem - szinte semmire nem értem rá...

De az is lehet, hogy egyszerűen csak még nem kapta meg a fizut. Mostanában elég sok helyen csúsznak... múlt hónapban 10.-e helyett 18-án kaptam meg az egyik helyről a pénzem :-(

2015. dec. 11. 11:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. dec. 11. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!