Vaterán eladott cuccnál hány napon belül szoktak fizetni nektek? Hány nap után kezdtek "aggódni"? Hány nap után hívjam fel az illetőt, hogy miért nem fizet?
Karácsony előtti hajsza van mindenhol - nem biztos, hogy link a vevő... Egyáltalán nem jelentkezett még? vagy leütés után írt, csak azóta nem utalt?
Egyébként a Felhasználási feltételek szerint 3 hét után számítják fel a jutalékot, ha az eladó nem értékelt - tehát addig le kell rendezni.
Általában megírom az adatokat és ha egy hét múlva sem utal, akkor keresem megint. Lehet, hogy Ő is eladó, felpörgött most a bolt, tegnap pl. kb. 12 órán keresztül leveleztem, személyes átadás, telefonok tömkelege (vevők hívtak) csomagoltam, postára mentem - szinte semmire nem értem rá...
De az is lehet, hogy egyszerűen csak még nem kapta meg a fizut. Mostanában elég sok helyen csúsznak... múlt hónapban 10.-e helyett 18-án kaptam meg az egyik helyről a pénzem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!