Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Havi 100 ezer forintos bevétel...

Havi 100 ezer forintos bevételt hozó blognak mekkora nézettség szükséges?

Figyelt kérdés
Mekkora napi nézettségnek kell lennie és milyen átkattintási aránnyal kell rendelkeznie havi nettó 100 ezer forint kitermeléséhez google hirdetésekből?

2015. dec. 3. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem másfajta oldalaim vannak, de havi 25-30 ezer látogatóval is csak pár tízezret keresek, épp, hogy egy kis kereset kiegészítésnek megteszi. És ez 3 év munkája. Szerintem blogolásból még nehezebb pénzt csiholni, nagyon kicsi az esélye, hogy valamennyit is kihozol belőle. Nekem is van mellette egy kis magánblogom, hiába írok sokat, érdekes témákról (nem a napomat írom le, hanem termékeket tesztelek), semmi bevétel nem jön belőle.
2015. dec. 4. 13:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemesebb angolul csinálni, sokkal nagyobb a célközönség, ehhez persze nyelvtudás sem árt.
2015. dec. 4. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

ha csak hirdetésmegjelenítésre alapozol, az alapból halott ügy! Andsense se adja oda az adott átkattintási ár 100%át, mármint ami a vevő kifzetett, csak pár %át.

Amúgy meg össze kell kötni a dolgokat és több lábon állni. Blog mellé simán lehet indítani egy webshopot az adott témában.

2015. dec. 4. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!