Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Honnan szerezhetjük be webáruh...

Honnan szerezhetjük be webáruházunkba az árut olcsóbban, mint eladnánk?

Figyelt kérdés
A válasz nekem is a nagyker, de ezzel két problémám is van. Egyik, hogy szeretném megtudni ő honnan szerzi be, mert biztos olcsóbban szerzi, mint eladja és hogy en nagyker árakhoz juthassak kiskereskedőként kell e vm feltételnek megfelelnem? azért volna jó ezt tudni, mert sok nagykernek meg kiadóknak stb van már saját weboldala, tehát kiskereskedőként viselkednek, így nehéz velük versenyezni, mert olcsóbban tudnak adni és nagyobbat tudnak akciózni. Konkrétan a disney és egyéb márkás gyerekruhák és játékok érdekelnének. pl. az un. kínai jérvarázs felsőt honnan szerzik be a kínai boltba?
2015. nov. 25. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:

" Egyik, hogy szeretném megtudni ő honnan szerzi be, mert biztos olcsóbban szerzi, mint eladja"

"sok nagykernek meg kiadóknak stb van már saját weboldala, tehát kiskereskedőként viselkednek, így nehéz velük versenyezni, mert olcsóbban tudnak adni és nagyobbat tudnak akciózni."

A kulcs a mennyiségben rejlik, a nagykerek óriási darabszámokat rendelnek közvetlenül a gyártótól vagy külföldi nagykertől, ezért jóval olcsóbban megkapják.

"pl. az un. kínai jérvarázs felsőt honnan szerzik be a kínai boltba?"

Neked a legegyszerűbb alibaba.com vagy dhlgate.com vagy hasonló oldalakon rendelni 500-1000 darabot. A következő szint kiutazni valamelyik kínai nagyvárosba és a gyártó emberével megegyezni 1-2 konténernyiben.

2015. nov. 25. 14:04
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ. ilyen külföldi netes webáruházakat már láttam., de ott sem olcsóbb, pl a kínai, amibe nem is disney márka van beirva hanem más, kívülről szép barbie pulóver ugyanolyan árban van rendelve, mint pl. itthon egy hazai webshopban látta olyan 2200 ft körül, sőt a hazai webshopon ugyanilyen kaliberű cuccot még 50%-al is 1100 ftra is letudták akciózni. Szóval ha még akciósan is 1100, akkor ő biztos nem ebayről rendelte. az alibaba is oylan mint ebay...megnéztem az árakat..
2015. nov. 25. 14:15
 3/10 A kérdező kommentje:
ja, meg nézem, minimum rendelés 240 db egy ruhából, így 165000 ftra jön ki egy darab ruha
2015. nov. 25. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi tudással, és hozzáértéssel ne indíts webáruházat...
2015. nov. 25. 14:32
 5/10 A kérdező kommentje:
nem is indítok, amig nem lesz annyi tudásom, hogy indítsak. miért te szerinted ezzel a tudással már születni kéne? szerintem nem alap, a legtöbb átlag embernek, főleg aki előtte nem kereskedelmi területen dolgozott nem az...de szerencsére nem hagyom hogy lelombozz.
2015. nov. 25. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:

könyörgöm, érdeklődik, hát hogy kezdjen hozzá?

még csak információt gyűjt!

pár hete volt a tévében egy műsor, dokumentumfilm-jellegű, talán KIs Kína volt a címe. a magyarországi kínai kisebbségről szólt, ebben a ruhaüzletek is benne voltak. Pesten egyetlen nagy hely van, az összes kínai boltos ide jár fel és veszi meg olcsóbban a dolgait. ez az egy pedig a gyártótól rendeli óriási mennyiségben, hiszen ő így egy egész országot ellát.

én már rég leszoktam a kínai boltokról, olyan drága lett, hogy hihetetlen. régebben még az olcsóságról volt híres, de ez inkább a 90-es években volt. ha kínai ruhád volt, azt jelentette, csóró vagy. ma viszont nem érdemes bemenni, mert drágább, mint ha egy bevásárlóközpontban mész be egy márkás üzletbe. csak pislogok, pár hete kabátot kerestem, végső elkeseredésemben benézem egy kínaiba is. a gagyi kínai f.s 12 ezernél kezdődik, és ennél csak feljebb van. noname gagyi férfi kabát 16 ezer.

női pulcsi 5-6 ezer. hát hülye lennék megvenni.

elmegyek egy C&A-ba, H&M-be, olcsóbban megkapom. főleg mikor szezonvégi akció van, és egy ezresért hozzámvágják. a kínaiban sosincs szezonvégi kiárusítás, ha nem kel el, beteszik a raktárba, és kiteszik jövőre ugyanazt. ezért van, hogy sok ilyen boltban több évvel ezelőtti divat is van. de az ára még több év után sem megy lejjebb.

szóval biztos akarod ezt? egy induló webshop számára nem kell akkora árukészlet, hogy megérje. ráadásul ha kicsiben csinálod, hiába rendeled külföldről, hiába tűnik ingyenesnek 1-1 darab rendelése, kb 50 ezer ft felett már vámot kell fizetni, még ebayes rendelésnél is.

2015. nov. 25. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Nézd, jól mondta itt valamelyik előttem szóló, hogy a dolog a mennyiségen múlik.

Van egy internetkávézóm, és a Coca-cola hozott egy kóla automatát. Egy dobozzal 250 Ft-ért ad az automata, és én 200 forintot fizetek a Coca-colának, amikor feltölti. Szóval az 50Ft haszon az enyém.

Egyszer szóvá tettem, hogy ne haragagudjatok, de magától a gyártótól rendelem, és a gyártó 200 forintért hozza nekem, a Metro áruházban meg 170-ért árulják.

Erre azt mondták, hogy ja persze, de te 500 darabot kérsz, a Metro meg 2 kamionnal...

2015. nov. 26. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
és azóta is tőlük veszed 200-ért?
2015. nov. 26. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezen jót röhögtem :D "és azóta is tőlük veszed 200-ért" :D :D :D LOLLERKOPTER
2015. nov. 26. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, azóta is tőlük veszem 200-ért. Akkor vehetném bárhol, ha a Cola-automatát megvenném tőlük 3 milláért. Ingyen letették, az áramot én adom, csak ők tölthetik. Nincs is kulcsom hozzá...
2015. nov. 27. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!