Tanítói végzettséggel milyen vállalkozást tudtok elképzelni?
Figyelt kérdés
Korrepetálást, gyermekfelügyeletet már nagyon sokan vállalnak. Ráadásul ha hivatalosan szeretnék gyermekfelügyeletet vállalni, oda nem is lenne megfelelő a tanítói végzettségem. Mi az szerintetek amihez "fel tudnám használni"?2015. nov. 17. 13:54
1/4 anonim válasza:
Túl szűk látókörű vagy, ha így gondolkozol, a végzettséged csak beszűkíti a lehetőségeidet, nem bővíti. Próbáld elképzelni, hogy nincs papírod és tedd fel magadban a kérdést: mit tudnék én csinálni, amiért mások fizetnének.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első hozzászóló írja, az kb a kényszervállalkozások és a "siker útja" kategória. Képesítés nélkül is lehet vállalkozni, ez igaz. Azután majd kiderül, hogy mivel nincs rálátásod az adott szakterületre, mennyire leszel benne hiteles, vagy inkább keres a fizetőképes kereslet, más nem kóklert.
Vagy épp alkalmazott, üzleti partner, stb. mennyire tud lehúzni, vagy épp mennyivel előnyösebb szerződési feltételeket tudnál kötni, ha nagyobb rálátásod lenne arra, amire vállalkozol.
3/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg is vallalkozo vagyok, csak penzugyi teruleten. Gondolkodom en masban is, de legszivesebben gyerekekkel szeretnek foglalkozni. Gondolkoztam csaladi napkozi nyitasan is, de sajnos oda is mas iranyu vegzettseg kell + beszelnek arrol is, hogy megszuntetik es allami formaban fognak azok is csak mukodni. Szeretnem a meglevo vegzettsegeme felhasznalni valami tevekenyseghez, csak nem tudom milyen tevekenysegi korben lehet ezt kamatoztatni.
2015. nov. 17. 18:40
4/4 anonim válasza:
Bak Norbert, a képesítés nem a tudás, tapasztalat, tehetség, affinitás szinonimája. A hitelesség kérdése jogos, de vannak területek, amelyeken ez nem fontos. Például importált, ritkább termékekkel való kereskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!