Shutterstock,18 alatt?
Szóval, a helyzet:
Nagyon megtetszett a Shutterstock nevű oldal, ahová képeket tölthetek fel, amiket szépen megvehet a nagyérdemű, és ezért én pénzt kapok. (Ami kéne.)
(Igen, tudok fotózni, és igen, van hozzá felszerelésem.)
Annyi a bökkenő, hogy még nem vagyok 18, és ide csak akkor regisztrálhatok. (Fel kell tölteni az ID másolatát.)
A következőt gondoltam ki.:D
Egy ismerősöm, aki már felnőtt, belement, hogy töltsem fel az ő személyiét. Eddig oké, de ha megadom a saját bankkártyaszámom, ami amúgy junior, abból mekkora eséllyel származik gubanc? Látják egyáltalán, hogy kihez tartozik a kártya és hogy milyen? Eléggé feltűnőek lennének a különbségek, vagy nekik tökmindegy ha másik névre küldik a pénzt?
Na, nem tudom, hogy mennyire érthető. Szóval mekkora eséllyel lehet ezzel lebukni és milyen következményekre számíthatok?
Átolvastam a szabályzatot, de semmi konkrétat nem találtam ezzel kapcsolatban. Addig pedig nem mertem megkockáztani ezt a dolgot, ameddig nem vagyok tisztában a helyzettel.
Köszönöm a válaszokat előre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!