Mire költsem a pénzem? Kérem hogy minnél többen válaszoljanak.
Húsvétre ha minden igaz kapok 50 Eurót! De van 2-3 ötletem hogy mire költsem de nem tudom el dönteni!( éves fiu vagyok és lehet hogy kicsit nehezebb nektek de Vajdasági vagyok szóval dinárban fizetek)(De eurót fogok kapni)
1.Szeretnék egy APN 4-es motrot! Az ugy lenne hogy a testvérem ha lesz elég hülye akkor segít hogy kb.: egy 180-200 eurós motrot birjak venni!
2.Szeretném fel erősíteni a gépem! 512mbRAM-ról minimum + 1GB, (nem tudom mennyibe kerül) És 32mb grafikus kártyáról minimum 246-ra de jobb lenne 512mb!
3.az egy hobbi! azt nem tudom mennyire költeném rá a pénzem az a Pirotechnika! Itthon ilyesmit csinálok de arra majdnem elég a zseb pénzem+vagy uzsonna pénz!
2 es változat a legésszerübb..
Bár én a helyedbe inkább eladnám az egész gépet és vennék egy notebookot..
Lehet az is! Bár maradhat ez! csak azért lett gyengébb mert az erősebb(32 mb grafikus kártya meg az 512RAM(
csak ideiglenes lenne ameddig nem lesz pénz mert a jobbak azok tönkre mentek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!