Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Amway üzleti képzési anyagokat...

Amway üzleti képzési anyagokat, régebbieket: kazettákat, CD-ket honnan lehetne beszerezni? Elsősorban a Schwarz rendszer régebbi képzési anyagait.

Figyelt kérdés

2015. nov. 10. 14:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok MLM üzletet építeni és az Amway képzési anyagokon hallottakat nagyon jól tudtam hasznosítani egy hagyományos vállalkozásban. Az elhunyt Marianne Schwarzot valamikor ismertem, és az Ő személye miatt érdeklődöm a képzési anyagok iránt, nem csak az Ő korábbi előadásai iránt, hanem az általa alapított képzési rendszer hanganyagai iránt.
2015. nov. 12. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Sokan vannak ezzel így. :) Nem véletlen, hogy sok hagyományos vállalkozó használja és látogatja ezeket az előadásokat. De persze az okoskodók mindig jobban tudják, hogy ez "hülyeség" :)

Viszont ne azért menj el előadásra vagy keress vezetőket, mert hálózatot akarsz építeni, hanem mert ott biztosan van olyan akinek vannak ilyen régi anyagai.

2015. nov. 12. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:

"Nem véletlen, hogy sok hagyományos vállalkozó használja és látogatja ezeket az előadásokat".

Nyilván, hiszen vállalkozói nélkül, -illetve nem számlaképesen- nem is lehetne ezzel pénzt keresni. Az, meg hogy valaki felvesz egy ügynöki tevékenységet tevékenységi körnek, még nem különbözetei meg a "hagyományos vállalkozóktól", hiszen ő maga is az, csak az MLM-el "betegesen" különbnek képzelik ezt sokan, valami oknál fogva. Az adózás és jogi szempontból semmilyen különbség nincs egy (network 21-ben lehúzott) kisboltos, vagy "korszerűbben" már dropshipmentes webáruházas egyéni vállalkozó- aki pl. ebayről rendelve árul vaterán - és egy mlm-es között.

Csupán csak más szisztéma alapján értékesítenek. De ugyanolyan "hagyományos vállalkozó"(egyéni, vagy társas, esetleg adószámos magánszemély) mind :-))

Sose értettem, honnan jöttek ezek az urban legend megkülönböztetések, a "vállalkozó kontra alkalmazotthoz" hasonlóan. Mintha a kettő kizárná egymást, miközben sokan épp másodállásban kezdik el ezt is, mint megannyi más tevékenységet vállalkozóként.

2015. nov. 13. 07:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Jó szórakozást kívánok! Engem ugyanis ezek az eszmefejtegetések egyáltalán nem érdekelnek! A feltett kérdés egyértelmű. Ha valaki nem a kérdésre a válaszol az egyáltalán nem érdekel.
2015. nov. 13. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:

A canadahun-os anyagok jók voltak?

Más is kereste már ezt és, akkor tudnám neki azt küldeni.

2015. nov. 19. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:
A canadahunos anyagok kizárólag n21-esek voltak. Nekem is több száz n21-es hanganyagom van, de Schwarz-os sajnos semmi.
2016. jan. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!