Egyéni vállalkozóként ilyet lehet?
Ezt meg lehet oldani egyéniként vagy rendes céget kell létrehozni(kft..stb)
3 éve fényképezek,videózok..stb
És van most is egy csomó megrendelésem,legfőképp roma bulik videozása,klipkészítés stb..
És sok helyen kérnének számlát, de ugye mivel nem vagyok vállalkozó így nem tudom ezt teljesíteni,szerintetek egyéniként megoldható ez?
Megoldható, igen, egyéni vállalkozóként adhatsz számlát.
Azért érdemes megkeresni egy könyvelőt, hogy milyen vállalkozási és adózási formát ajánl neked, mert ez azért sok mindentől függ.
A végzettséged nem fog számítani.
Azért ezzel nagyon kell vigyázni, mert ha a felvétel esetleg kikerül közösségi oldalakra az érintettek engedélye nélkül, annak jogi következményei is lehetnek. Mivel ilyen a szabályozás, ezért nem is mertem írni, hogy mindenféle engedély, képzettség nélkül lehet-e erre kiváltani egyéni vállalkozóit.
Valóban az lenne a legjobb, ha az okmányirodában érdeklődnél - ott meg tudják mondani.
1. lenne három millád kft-t alapítani? Plusz egyéb ktg...
2. szakképesítéshez kötött tevékenység, tehát érettségivel, ev-ként csak úgy csinálhatod, ha van megfelelő végzettségű alkalmazottad. 21/201 NFGM rendelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!