Üdv mindenkinek! Szeretnék nyitni egy kisebb pizzázót, milyen papírok kellenek hozzá, illetve milyen berendezések szükségesek?
Elvileg nem kell hozzá végzettség, de ez így bukó is lesz, ha annyira nincs rálátásod, hogy milyen gépek és engedélyek , kialakítás kell hozzá.
Előbb dolgozz benne kisegítőként és végezz e egy vendéglátó üzletvezetőit, majd utána gondolkodj sajátba. Szakma idegen főnökök tekintélye és szakértelem a béka se..e alatt van és nehezen tudnak jól működő egységet létrehozni, mivel nehezen egyeznek a nézeteik azokkal, akik értenek is hozzá és az alkalmazottaik.
Milyen termékeket forgalmaznál, hány fővel üzemeltetnéd, kiszállítás, vagy lenne helyben fogyasztás is, mekkora forgalmat bonyolítanál, stb.stb.stb. mind olyan kérdés, ami meghatározza a választ erre.
És azt sem árt tudni és nagyon nem mindegy, hogy honnan szerzi be az árut, azaz lenne-e jó beszerzési forrása?
(Norbinak: a kisbevételű KATA-s vagyok :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!