Egy kis segítségre lenne szükségem?
Egy kis faluban lakunka családommal. Egy ruha üzlet, egy élelmiszer bolt és egy papír bolt. Szeretnénk nyitni egy üzletet a párommal.
A lehetőségek: edzőterem
kávézó
mini ABC
étterem
Segítségre lenne szükségem, hogy szerintetek melyik éri meg a legjobban? Van egy 4 éves lányunk és egy 4 hónapos fiúnk is. Szóval mellettük is lehessen csinálni.
Segítségeteket köszönöm!:)

4000-5000 fő.
Nekem vendáglátói végzetségem van,szóval ebbe van tapasztalatom:)
A férjemnek viszont, fitnesz tapasztalata van és most is egy továbbképzésen van.Természetesen fitnesszel kapcsolatba.

Fura nagyon, hogy csak egy elelmiszer bolt van, lattam kisebb falvakat is ahol tobb bolt is mukodott, ennek az anomalianak szerintem megvan az oka. Peldaul sok a csoro kisebbsegi akik rendszeresen lopnanak? Fene tudja.
De en az ABC-re szavaznek, latszolag nincs nagy konkurrencia es konnyen talaltok olcso munkaerot.
Edzotermet szerintem csak egy profi fitnessz edzo tudna felfuttatni aki minden korosztalynak tud edzestervet javasolni, es szamara ez egy egesznapos munka lenne. Etteremhez megint kell profi szakacs, es hacsak nem talaltok egy helyseget egy forgalmas ut mellett, ketes, hogy a falu lakoi koltenenek-e erre. Kavezora sem biztos, hogy lenne igeny.
ABC viszont nagyon sok embert ki tudna szolgalni, ha ugyesen menedzselitek, nagyon sikeres lehet, de ugye kerdes, hogy eddig mas miert nem nyitott ilyent.
Akik nyitottak mind befuccsolt nem volt elég tapasztalatuk.A páromnak már volt egy ABC-je, nagyon jó ment neki csak sajnos el kellett adni, mert elköltöztünk.
Köszönöm válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!