Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mibe érdemes manapság befektetni?

Mibe érdemes manapság befektetni?

Figyelt kérdés
Nem leszek hálátlan az értelmes ötletadókkal anyagi szempontból.

2015. nov. 2. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy nagyságrend sokat segítene. Nem mindegy, hogy kétmilliót vagy százat.
2015. nov. 2. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél 10 litert benzint, holnaptól felmegy az ára 8 forinttal.
2015. nov. 3. 10:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Van 5l a babettához kannában. :) Akkor már csak 5l kell.
2015. nov. 3. 11:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg senknek nincs annyi sütnivalója hogy komolyan vegyen egy jó üzleti tanácsadást? Amúgy meg fogom találni mi nincs.
2015. nov. 3. 11:21
 5/7 anonim válasza:
Vegyel foldteruleteket, azoknak mindig emelkedik az ara.
2015. nov. 3. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Jogos, de kicsit korábban hozamozóra gondoltam. Egyet meg fogok művelni az tervben van.
2015. nov. 3. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Idézek egy két hete megjelent jelentésből, amely arról szól, hogy a válság óta csak a hollandok és a németek gazdagodtak tovább:

"Ezzel szemben a Hollandiában és Németországban élő háztartások jelentős növekedést tapasztalhattak a vagyonukban"

"A németek nem mellékesen sokkal nagyobb mértékben fektetnek ingatlanok helyett pénzügyi eszközökbe (például részvényekbe), melyeket erőteljesen felhajtottak az Európai Központi Bank válság alatti intézkedései"

A németeknek van eszük. Velük szemben a magyar csókák csak azt fújják, hogy csak az ingatlan a jó, csak az ingatlan a jó üzlet.

Cégekbe érdemes fektetni. Vannak olyan cégek, amelyek szinte kockázatmentesek, mert most folyamatosan fejlődnek. Csak a híreket kell megnézni. Most például a Tesla esett kicsit vissza, de csak azért, mert a termelési kapacitása gyengült ideiglenesen, de ennek ellenére népszerű, ebből következik, hogy most jó pénzért lehet venni Tesla részvényeket, amelyek nem sokkal később drágán eladhatók lesznek.

Írok még tippeket, nem vagyok bróker, de ismerek olyanokat, akik ebből keresik a budai villára valót és eltanultam tőlük.

Vagy a legjobban valamelyik most a csúcson lévő politikushoz a legjobb befektetés hozzádörgölőzni, nyalni. De ha nem akarsz ilyen gusztustalanságokat, akkor fektess cégekbe ahogy írtam. Ha nem vagy anyagilag hálátlan azt jó olvasni, ezzel csak az a gond, hogy ahányszor ezt hallottam már jól bejött tanácsok után, ha beváltották volna, most már a karibi tengeren élnék egy közepes méretű jachton.

2015. nov. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!