Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tegyek, hogyha van egy jó...

Mit tegyek, hogyha van egy jó ötletem, de nem merem megvalósítani mert félek hogy ahogy elkezdem futtatni azonnal lemásolják, mindenki azt fogja csinálni és semmit nem fog akkor érni (? )

Figyelt kérdés
mert mindenki azt fogja csinálni és nem lesz semmi értéke mert tök átlagos lesz?
2015. okt. 25. 15:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Ne is, a visszajelzes rossz dolog, foleg ebben a korai fazisban.
2015. okt. 25. 16:20
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

Fészbúkot meg olx-et naponta próbálják lemásolni több 100an, mégse fut be 1ik se.

Ennyit arról, hogy tartani kellene a másolástól.

2015. okt. 25. 17:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát, profik. Én nem értek a webprogramozáshoz, így nem tudnék szép online felületet kialakítani. A programozók meg drágák. + szervergép is kéne meg minden egyéb.
2015. okt. 25. 17:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Jo penzert mindent kapni. De hadd talaljam ki: csak az otleted van. Sem hasznos tapasztalat/szakertelem, sem komoly kapcsolatok, sem penz. Tipikus.
2015. okt. 25. 17:41
 15/23 A kérdező kommentje:
Pontosan. Sh@t happens. 1× majd talán, ha külföldre megyek dolgozni és lesz spórolt pénzem. Bár addigra úgyis afrika lesz itt, centes fizetéssel. Mindenhol az EU ban. Bocs az OF ért.
2015. okt. 25. 18:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Akkor mi a terved? Összegyűjtesz 10 millió Ft-ot, fizetsz valakit aki megcsinálja...és utána?

Hogyan nem fogja lemásolni egy másik ember (vagy cég!), akinek 100 millió Ft-ja van?

Amit elkezded reklámozni, azonnal lesz 10 másolat.

2015. okt. 25. 18:59
 17/23 A kérdező kommentje:
Mert másnak van 1 csomó tőkéje. Én még fiatalkorú vagyok. Nehéz meggazdagodni.
2015. okt. 25. 19:06
 18/23 anonim ***** válasza:

Tehát összefoglalva: van 1 ötleted, amit igazából mástól loptál, de félsz, hogy ellopják tőled. Ezek után lehet nem is alaptalanul.

"egy ONLINE módszer lesz pénzkeresésre, referens alapon)"

Ez pedig 8000000. MLM szarságnak hangzik.

2015. okt. 25. 19:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen igen. Nem, nem ilyen MLM izé. Bár ha megalakulna, csak úgy lehetne rávenni a kuncsaftokat hogy fektessenek be ha elmagyaráznám, hogyan működik és miért profitos. De ez többezer ember anyagi helyzetén segítene, így kötelességemnek érzem hogy megpróbáljam, legalább. 100k forintom van. Majd 1×. De ha addig feltalálják, én leszek a legboldogabb ember. Csak ne tőlem, mert ha addig senki akkor én szeretném létrehozni.
2015. okt. 25. 19:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Ohh en naiv. Par percig komolyan vettelek...
2015. okt. 25. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!