Mit tegyek, hogyha van egy jó ötletem, de nem merem megvalósítani mert félek hogy ahogy elkezdem futtatni azonnal lemásolják, mindenki azt fogja csinálni és semmit nem fog akkor érni (? )
Figyelt kérdés
mert mindenki azt fogja csinálni és nem lesz semmi értéke mert tök átlagos lesz?2015. okt. 25. 15:24
11/23 anonim válasza:
Ne is, a visszajelzes rossz dolog, foleg ebben a korai fazisban.
12/23 anonim válasza:
Fészbúkot meg olx-et naponta próbálják lemásolni több 100an, mégse fut be 1ik se.
Ennyit arról, hogy tartani kellene a másolástól.
13/23 A kérdező kommentje:
Hát, profik. Én nem értek a webprogramozáshoz, így nem tudnék szép online felületet kialakítani. A programozók meg drágák. + szervergép is kéne meg minden egyéb.
2015. okt. 25. 17:30
14/23 anonim válasza:
Jo penzert mindent kapni. De hadd talaljam ki: csak az otleted van. Sem hasznos tapasztalat/szakertelem, sem komoly kapcsolatok, sem penz. Tipikus.
15/23 A kérdező kommentje:
Pontosan. Sh@t happens. 1× majd talán, ha külföldre megyek dolgozni és lesz spórolt pénzem. Bár addigra úgyis afrika lesz itt, centes fizetéssel. Mindenhol az EU ban. Bocs az OF ért.
2015. okt. 25. 18:04
16/23 anonim válasza:
Akkor mi a terved? Összegyűjtesz 10 millió Ft-ot, fizetsz valakit aki megcsinálja...és utána?
Hogyan nem fogja lemásolni egy másik ember (vagy cég!), akinek 100 millió Ft-ja van?
Amit elkezded reklámozni, azonnal lesz 10 másolat.
17/23 A kérdező kommentje:
Mert másnak van 1 csomó tőkéje. Én még fiatalkorú vagyok. Nehéz meggazdagodni.
2015. okt. 25. 19:06
18/23 anonim válasza:
Tehát összefoglalva: van 1 ötleted, amit igazából mástól loptál, de félsz, hogy ellopják tőled. Ezek után lehet nem is alaptalanul.
"egy ONLINE módszer lesz pénzkeresésre, referens alapon)"
Ez pedig 8000000. MLM szarságnak hangzik.
19/23 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen igen. Nem, nem ilyen MLM izé. Bár ha megalakulna, csak úgy lehetne rávenni a kuncsaftokat hogy fektessenek be ha elmagyaráznám, hogyan működik és miért profitos. De ez többezer ember anyagi helyzetén segítene, így kötelességemnek érzem hogy megpróbáljam, legalább. 100k forintom van. Majd 1×. De ha addig feltalálják, én leszek a legboldogabb ember. Csak ne tőlem, mert ha addig senki akkor én szeretném létrehozni.
2015. okt. 25. 19:50
20/23 anonim válasza:
Ohh en naiv. Par percig komolyan vettelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!