Mennyit lehet keresni egy saját PTC oldallal?
Igen, persze lejárt, azért használják tízezrek a künönböző PTC oldalakat.
Légyszíves, ha valamihez nem értesz akkor ne kommentelj, teljesen fölösleges.
Mutatnál nekem a sok tízezer ember közül egyet aki igazolni tudja a jövedelmét?
Mert egy fórumba be tudom én is írni, hogy havi félmillát keresek, gyere te is regisztrálj be alám, és te is annyit fogsz.
...de ez miért hiszi el bárki is?
Nemrég lehúzta a rolót az Incetria & Clicksia tulaja 7 év után.
Valószínűleg előbb csődbe mész ennél.
"Mutatnál nekem a sok tízezer ember közül egyet aki igazolni tudja a jövedelmét?
Mert egy fórumba be tudom én is írni, hogy havi félmillát keresek, gyere te is regisztrálj be alám, és te is annyit fogsz.
...de ez miért hiszi el bárki is?"
Kedves válaszoló.
Nem azt mondtam, hogy az a több tízezer ember keres annyit, hanem azt hogy annyian kattintanak naponta a PTC oldalakon. Az én kérdésem az volt, hogy mennyit kereshetek egy SAJÁT PTC oldallal.
Példának okáért ott van a GoldenClix nevezetű PTC oldal, amelynek több mint 29000 felhasználója van, az ő tulajdonosa valószínűleg milliókat bezsebel.
És visszatérve a kérdésemre (amit ajánlok figyelmedbe újraértelmezni), amiben megkérdeztem, hogyha én venném a fáratságot, hogy beprogramozzak egy weboldalt, akkor azzal mennyi profit jönne be.
Ha nem bírtad értelmezni a kérdésemet, akkor valószínüleg egy okoskodó gyerek vagy, ha pedig felnőtt akkor megmondom az őszintét, sajnállak, hogy csak ennyi ésszel áldott meg a sors. Ha esetleg még szeretnél okoskodni, ne fáradj nem fogok válaszolni. (És még mielőtt elkezdenél megint okoskodni, hogy tudom-e mennyi munka és tudás megcsinálni egy ilyen oldalt, azelőtt elmondom, hogy Webprogramozóként dolgozom, így megtudnám magamnak csinálni az oldalt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!