Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen munka való nekem?

Milyen munka való nekem?

Figyelt kérdés
Sajnos lassan döntenem kell: szeretek rajzolni, énekelni, színészkedni, szeretem a bioszt. a kémiát és az irodalmat.

2015. szept. 15. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez így... egyelőre semmi.
2015. szept. 15. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyiből meg tudnám mondani, hogy milyen munka való neked, akkor valószínűleg én is pályát tévesztettem és karriertanácsadással meg tenyérjóslással kellene foglalkoznom.
2015. szept. 15. 19:54
 3/5 anonim válasza:
biokémikus, és néha pop zenész.
2015. szept. 15. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Kicsit részletesebben fejtsd ezt ki.. hány éves vagy? mit tanulsz? mit szeretnél később tanulni? Hol élsz, hol szeretnél élni? Mennyit szeretnél keresni? Mennyire vagy szorgalmas, hogy bírod a munkát..? Vállalkozó szellemű/beállítottságú vagy, vagy inkább alkalmazott? Jó csapatjátékos vagy-e.. és még lehetne sorolni a hasonló kérdéseket.

Ha szeretsz rajzolni, akkor mehetsz grafikusnak, designernek esetleg fotósnak, bár az egy kicsit komplexebb dolog és önmagában ritkán elég...

Ha szeretsz énekelni, akkor menj énekesnek, de csak akkor, ha jó hangod van.. nehogy úgy járj mint Zámbó Krisztián..

Szeretnél színészkedni? Előny, ha zsidó vagy, ha nem vagy zsidó akkor nagyon sokat kell küzdened és bevállalnod olyan dolgokat amiket nem feltétlen szeretnél...

Ha szereted a bioszt és kémiát akkor mehetsz orvosnak, vegyésznek.. ezek jól kereső szakmák amikre igény is van. Szüleim, bátyáim és rokonaim jelentős része orvos. Jól megélnek belőle szerintem, a nővérem vegyészmérnöknek tanul... Én vállalkozónak tanulok... kinek mi jön be...

Irodalmat szereted? Lehetsz magyar tanár, ahhoz kell egy bölcsész egyetemet elvégezni, alapszak nem ér semmit csak a mesteri, (szabad bölcsész nem talál állást kb..) azt meg pont a barátnőm csinálja :D

Nyíregyi fősulit kerüld, csak egyetem.

Amúgy ha nem vagy vállalkozó szellemű, akkor legyen egy diplomád egy olyan szakból amire van is igény.. ha keresni akarsz persze...

Ha vállalkozó szellemű vagy, akkor nem árt a diploma, mert a tapasztalatot mégiscsak meg kell szerezni valahonnan, de akkor nem árt, ha tehetséges vagy és autodidakta módon tanulnod kell és akár vmi jó is kisülhet belőle. (lásd: Prezi, 5perc angol stb..)

2015. szept. 17. 01:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sajnos jobban nem igazán tudnám kifejteni. Azt a "hosszú kommentet" rendesen átgondolom!)
2015. szept. 19. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!