Pékséget úgy is lehet nyitni, hogy csak kenyeret állít elő, vagy előírás hogy péksütemény is legyen? Mik a feltételei a nyitásnak?
A saját boltodban azt árulsz, amit akarsz, és amire persze az adott engedélyek vonatkoznak.
Támogatás nincs erre.
Lehet, és van rá támogatás is többféle lehetőséggel rendszerint önerős, utófinanszírozott, és fedezetet igénylő vissza nem térítendő,ami kiköti, hogy 2-3-5 évig fent is kell tudnod tartanod. Épp ezért pl kritérium, hogy életképes üzleti terved legyen- ami csak kenyérből nem biztos, hogy menni fog- és legyen releváns szakmai tapasztalatod a vállalkozásod terén. tehát mondjuk pár év szakmai tapasztalat és képesítés pék-cukrászként, ami alapján meg is tudod azt reálisan írni, vagy íratni.
Ha az megvan, akkor tudni fogod a HACCP követelményeket is, amivel az egész képzés szinte kezdődik és minden olyan dolgot, amitől jobban mehet egy pékség mint a többi és nem vernek át, húznak le, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!