Valakinek valami ötlete ezzel a témával kapcsolatban? Cipőjavító vállalkozásba kezdenék, de. (bővebben lent! )
Cipőjavító (hangsúlyozom javító!) vállalkozásba kezdenék, de nem tudok sehol szakvizsgát hozzá szerezni! Nem indítanak ilyen tanfolyamot sehol! Segédként dolgoztam sokáig, több mint 20 évig javítottam lábbeliket. Mivel a visszajelzések 90%-ban pozitívak voltak a munkámról, ezért úgy gondoltam ideje lenne saját üzletet nyitnom, de ehhez kell a szakmai bizonyítvány is! A bökkenő az, hogy nincs lehetőség hol megszereznem! Szívesen fogadok bármiféle tanácsod, segítséget hozzászólásban és privátban is egyaránt!
Köszönöm!
Lehetséges, hogy ez az oka! A mai "divat" cipők tényleg nehezen javíthatóak! Viszont még mindig rengetegen hoznak egyszerre több cipőt is ami javítható! Szóval az igény megvan rá! Így sajnálom, hogy mégis az ellenkezőjét gondolják!
Könyvelővel már beszéltem, más kézműves szakma alá nem igazán vehető be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!