Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valakinek valami ötlete ezzel...

Naxi kérdése:

Valakinek valami ötlete ezzel a témával kapcsolatban? Cipőjavító vállalkozásba kezdenék, de. (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Cipőjavító (hangsúlyozom javító!) vállalkozásba kezdenék, de nem tudok sehol szakvizsgát hozzá szerezni! Nem indítanak ilyen tanfolyamot sehol! Segédként dolgoztam sokáig, több mint 20 évig javítottam lábbeliket. Mivel a visszajelzések 90%-ban pozitívak voltak a munkámról, ezért úgy gondoltam ideje lenne saját üzletet nyitnom, de ehhez kell a szakmai bizonyítvány is! A bökkenő az, hogy nincs lehetőség hol megszereznem! Szívesen fogadok bármiféle tanácsod, segítséget hozzászólásban és privátban is egyaránt!

Köszönöm!

2015. szept. 11. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nincs már hozzá tanfolyam, mert már alig gyártanak olyan cipőt, amit lehet javítani. A legtöbbnek a talpát egyben kiöntik műanyagból, a teteje is nagyrészt szintetikus, és mindenhol ragasztva van. Varrott bőrcipőt hagyományos talppal elvétve lehet csak kapni.
2015. szept. 11. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Kell beszélni egy könyvelővel. Lehet csinálhatod adószámos magánszemélyként is valami kézműves tevékenység alá besorolva.
2015. szept. 11. 19:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy ez az oka! A mai "divat" cipők tényleg nehezen javíthatóak! Viszont még mindig rengetegen hoznak egyszerre több cipőt is ami javítható! Szóval az igény megvan rá! Így sajnálom, hogy mégis az ellenkezőjét gondolják!

Könyvelővel már beszéltem, más kézműves szakma alá nem igazán vehető be!

2015. szept. 11. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Cipész, suszter?
2015. szept. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!