Fiatal Gazdák Pályázata esetén mivel lenne érdemes foglalkozni?
Először bio marhatenyésztés ugrott be, de nem lenne elég a pénz akkora földterület megvásárlására, ami ellátná élelemmel őket.
12MFT a támogatás összege, egyéb ötlet?
Akkor olyat kellene, amit értesz.
Pont az ilyenek szoktak a legnagyobbat bukni, akik kitalálják, hogy ők holnap nyitnak egy kocsmát, nem is, inkább egy éttermet...
"Kovetkezo evben gondoltam, a 7 honapos tanfolyam utan. Igy remelhetoleg meglesz a szakertelem."
Ezen jót röhögtem.
Ne csábítson a 12 millió, nem úgy van az. 3 millió rögtön ugrik adóba. Plusz rendelkezned kell földterülettel, enélkül pályázni sem hagynak!
Egy agrármérnöki képzés 5 éves, és még az ő szakmai tudásuk se teljes, amikor kikerülnek munkahelyre. Egy 7 hónapos képzés semmit se ér, arra tanít meg max, hogy mi a tehén és a sertés közötti különbség, de ennél többet nem kapsz tőle. Arról nem beszélve, h előtte nem is dolgoztál mezőgazdaságba.
A fiatal gazdánál már elvárnak tudást, mezőgazdasági vállalkozást, és először azok nyernek, akiknek egyetemi végzettsége van, a többiek utánuk jönnek.
"Kovetkezo evben gondoltam, a 7 honapos tanfolyam utan. Igy remelhetoleg meglesz a szakertelem."
Az nem fog elég lenni, a mezőgazdaság még a hozzáértőknek is tud újat mutatni.
"Nem kell földterülettel rendelkezz a fiatal gazda pályázathoz!!! "
Nézz utána mielőtt bármit is okoskodsz. Nem is értem, miért szól valaki hozzá egy olyan témához, amihez nem ért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!