Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fiatal Gazdák Pályázata...

Fiatal Gazdák Pályázata esetén mivel lenne érdemes foglalkozni?

Figyelt kérdés

Először bio marhatenyésztés ugrott be, de nem lenne elég a pénz akkora földterület megvásárlására, ami ellátná élelemmel őket.

12MFT a támogatás összege, egyéb ötlet?

2015. szept. 4. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mihez értesz?
2015. szept. 4. 14:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Fornettis bódém volt eddig. "Gazda" tanfolyamot most kezdtem el, szóval -remélhetőleg- megtanítanak ilyen irányzatra is.
2015. szept. 4. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor olyat kellene, amit értesz.

Pont az ilyenek szoktak a legnagyobbat bukni, akik kitalálják, hogy ők holnap nyitnak egy kocsmát, nem is, inkább egy éttermet...

2015. szept. 4. 16:39
 4/11 anonim válasza:
53%
Hát ha nincs semmid a gazdálkodáshoz akkor jobb ha nem vágsz bele, főleg ha szakértelmed sincs mert nagyokat lehet bukni!
2015. szept. 4. 21:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Kovetkezo evben gondoltam, a 7 honapos tanfolyam utan. Igy remelhetoleg meglesz a szakertelem.
2015. szept. 5. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

"Kovetkezo evben gondoltam, a 7 honapos tanfolyam utan. Igy remelhetoleg meglesz a szakertelem."

Ezen jót röhögtem.

Ne csábítson a 12 millió, nem úgy van az. 3 millió rögtön ugrik adóba. Plusz rendelkezned kell földterülettel, enélkül pályázni sem hagynak!

2015. szept. 5. 10:50
 7/11 anonim válasza:
86%

Egy agrármérnöki képzés 5 éves, és még az ő szakmai tudásuk se teljes, amikor kikerülnek munkahelyre. Egy 7 hónapos képzés semmit se ér, arra tanít meg max, hogy mi a tehén és a sertés közötti különbség, de ennél többet nem kapsz tőle. Arról nem beszélve, h előtte nem is dolgoztál mezőgazdaságba.

A fiatal gazdánál már elvárnak tudást, mezőgazdasági vállalkozást, és először azok nyernek, akiknek egyetemi végzettsége van, a többiek utánuk jönnek.

2015. szept. 5. 16:22
 8/11 anonim válasza:
100%

"Kovetkezo evben gondoltam, a 7 honapos tanfolyam utan. Igy remelhetoleg meglesz a szakertelem."

Az nem fog elég lenni, a mezőgazdaság még a hozzáértőknek is tud újat mutatni.

2015. szept. 5. 20:43
 9/11 anonim válasza:
52%
mezőgazdasági technikus vagyok. Az a 7 hónapos cucc semmire sem jó,bemész,elcseszed az időd,kapsz egy papírt amivel semmire sem mész. Nem kell földterülettel rendelkezz a fiatal gazda pályázathoz!!! Egy jó pályázattal kopasz valaggal is meg lehet nyerni. Viszont ha nem értesz semmilyen állathoz/növényhez,azt elkönyvelheted h belebuksz,és akkor kamatostul kell vissza fizetni a 12 millát, egy összegben... Ne a pénz csábítson. Az állattal nincs hétvége meg karácsony,neki mindig enni kell. Egy jó gazda addig nem eszik,még az állata jól nem lakott! Fel tudod ezt vállalni?Mert csak akkor an értelme
2015. nov. 8. 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:

"Nem kell földterülettel rendelkezz a fiatal gazda pályázathoz!!! "

Nézz utána mielőtt bármit is okoskodsz. Nem is értem, miért szól valaki hozzá egy olyan témához, amihez nem ért....

2015. dec. 30. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!