Kozmetikus szeretnék lenni! Mit kell tennem ehhez?
Egy kozmetikusnak honnan kell és hogy kell üzletet alakítania? Nem tudom hogy kérdezzem, mert egyelőre hülye vagyok ehhez. Szakmunkásképzőbe mennék, ahol van ilyen szak.
Jól keresnek? Meg tudnék állni a lábamon egy ilyen munkával? Légyszi, segítsetek! Kozmetikusok válaszát is várom,ha lehet. :)
15/L
Látom mindenkit megtalálnak a hülyék.
Kedves kérdező! Ha jó szakember lesz belőled lehet vele jól keresni, de kinek mi a jó valakinek jó a 120ezer valakinek nem. Nekem sem jó bárhol máshol gyárban keresnek annyit az emberek. Ha tanulsz nyelvet és van ismerősöd aki kint él vagy kint dolgozik külföldön próbálj meg kijutni mert több pénzt tudsz félre tenni és nem 40éves korodig kell spórolnod a havi 100ezer lófasznyiból hogy legyen egy házad de az is csak hitellel. :/ Amúgy én is át akartam menni kozmetikus szakra de mivel 18 vagyok nem vesznek már át másik suliba. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!