Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van olyan, hogy 1 blokk miatt...

Van olyan, hogy 1 blokk miatt megbüntetnek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van 1 kocsmám, jönnek vendégek, majd amikor elfogyasztották az italukat, akkor szeretnének fizetni és távozni. Lerakom a pultra a blokkot, majd benyúl a zsebébe és elővesz valami papírt (mert ezek a NAVosok), majd megbüntet mondván, hogy nem a kezébe adtam a blokkot. Ez valóban lehetséges?

2015. aug. 31. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A törvény úgy szól, hogy át kell adni a vevőnek, nem úgy, hogy a kezébe kell adni.

Tehát a "parancsoljon uram, a blokk/számla" és leteszed a pultra tökéletes, ezért nem lehet megbüntetni.

2015. aug. 31. 14:37
 2/3 anonim válasza:
86%

Előre kell adni ez oké...

Ezt a baromságot én is hallottam már, hogy a kezébe kell adni mindenkinek, de mikor a pénz a kezében van az embernek még azt is nyomjam oda..

Én mindig lerakom mindenki elé, volt, hogy NAVos volt, de nem volt semmi, szerintem ellenőr függő..

2015. aug. 31. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
lol
2015. aug. 31. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!