Ez mennyire csalás?
Sziasztok, van egy ötletem, tehát van egy csomó ilyen semmire kellő ismerősöm akik full bolondok, én nyitnék egy kft-t valamit árulok, és ők pont azt vennének persze hitelre milliós tételbe.
Ugye kezdő törlesztőt kérnek 10-20-30 % -ot amit én fizetnék be, és a hitelt meg elfogadják, és a pénz meg a vállalkozás számláján van, ez mennyire vezethető vissza csaláshoz?
Elvileg ilyenkor az illetőt illeti a dolog, de ugye ezek elvileg nem köpnek.
Ha köpnek akkor bukta, de ha nem akkor?
És ez mitől lenne csalás?
Ha beszámítható és hitelképes + nagykorú az adott személy, + a hitel feltételeinek is eleget tesz, akkor felvehet hitelt.
Kezdő törlesztőt miért te fizeted?
"van egy csomó ilyen semmire kellő ismerősöm akik full bolondok"
Vakok között félszemű a király.
ezt Te is tudod, hogy csalás, pláne mások anyagi és/vagy részképesség zavarával való visszaélés amivel kb a 3. után megbuksz és lecsuknak vagy 10 évre...persze ha van eszed akkor a céget is strómanra csinálod és úgy eljuthatsz akár az ötödik sikeres "hitelügyintézésedig"...
Ha egy picit leülnél csendbe a foteledbe és nem próbálnál Gatsby-t játszani akkor az amúgy nem kevés eszeddel kitalálhatnál valamit ami legális és működik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!