Milyen webshopot erdemes nyitni a mai vilagban?
Figyelt kérdés
Mire van kereslet, miben van penz?2015. aug. 19. 17:19
1/5 anonim válasza:
olyat amilyenhez értesz.
Ha azt írom autóalkatrész megy, akkor olyat nyitsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Komolyan kerded? Nyilvan nem, csak erdeklodtem.
2015. aug. 19. 17:58
3/5 anonim válasza:
Gondolod, hogy aki tudja, hogy mit és hogyan érdemes nyitni, az majd ahelyett, hogy megcsinálná felhívja rá a figyelmed?
Ennek a fordítottja, hogy bárki beokoskodhat itt neked, hogy éppen ezt vagy azt éri meg nyitni, nem ő kockáztatja a pénzét, idejét, energiáját, szóval a kibicnek semmi sem drága.
4/5 anonim válasza:
Önmagában egy webshopból nem fogsz megélni. A webshop egy segéd csatorna, ahol értékesítesz, de árukészlet, átvételi pont (üzlethelyiség) és tőke nélkül felesleges ilyeneken agyalnod. Több okból is: mitől fognak nálad vásárolni? Te leszel a legolcsóbb? Ha igen, hogyan? ÁFA-t csalsz? Máskülönben nem fogsz tudni versenyképes árakat adni.Ha nem csalsz ÁFA-t, akkor meg olyan mennyiségben kell raktárra vásárolnod, hogy kapjál olyan árakat, hogy versenyképes legyen az ár. Vagy valami nagyon jó forrást kell találnod, aminek az esélye szinte a nullával egyenlő. Túl vagyok az n+1. webshop megnyitásán, és hidd el, hogy tőke és üzlet nélkül semmi értelme nincsen. Bele se kezdj.
5/5 A kérdező kommentje:
Szimplán véleményekre lennék kíváncsi, elgondolkodnék az írottakon, de én döntenék. Nyílván nem fogok befektetni minden sz.rba! Utolsónak köszi!
2015. aug. 24. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!