Ha nincsen legalább 20 millió kp-d, meg kapcsolataid, valamint valami nagyon extra ötleted, akkor Magyarországon ezt ma felejtsd el. Csak a munka lesz vele, éjjel nappal, a fizetnivaló, a költség, profit meg minimális, (havi pár tízezer forint, vagy leginkább semmi), meg az idegeskedés. Tapasztalatból tudom. Ja, és egy cégtől megszabadulni pedig a rémálom kategória. Ne törd ilyeneken a fejed.
2015. aug. 18. 10:04
2/11 anonim válasza:
3D tervezéssel.
Igen csak jól hoz!
2015. aug. 18. 10:09
3/11 anonim válasza:
Az ilyen mérnöki munkákhoz, mint a 3D tervezés és társai, igencsak érteni kell, hogy labdába rúgj vele. Gondolom egyikük se az autocad meg a 3d studio max mestere. A marketinges okj-ból kiindulva. De akkor újra elmondom: ma Magyarországon nem 92-t írunk, amikor még a szarból is dőlt a pénz. Ahhoz, hogy itt labdába rúgj BÁRMIVEL is új belépőként, nagyon ki kell emelkedned valamivel a tömegből. Plusz a kapcsolatok se ártanak. Minden piac 150%-on telített.
2015. aug. 18. 10:13
4/11 anonim válasza:
Kapcsolati tőke kell. Ha ez nincs, bele se kezdj semmibe. Mo-n ma nem éri meg vállalkozni, csak ha már benne vagy eleve, lehetőleg politikai kapcsolatokkal.
2015. aug. 18. 10:15
5/11 anonim válasza:
Nem kell profinak lenni benne, még autocad se kell ahhoz hogy pénzt keress vele.
2015. aug. 18. 10:24
6/11 anonim válasza:
Aha.. ha ez így menne, akkor mindenki ezt csinálná, aki egy kicsit is ért hozzá, vagy látott már ilyet. Nem gondolod?
2015. aug. 18. 10:28
7/11 anonim válasza:
Nézz körbe és vedd észre, miből van hiány, mire volna szükség, amit más még nem csinál vagy rosszul csinálja.
2015. aug. 18. 11:27
8/11 A kérdező kommentje:
van tőkénk ezért szeretnénk befektetni. az hogy okjsom van nem azt jelenti hogy buta vagyok.abban dolgoztam dolgozom és jól keresek vele. a férjem a programozáshoz ért. egy nagyon jó cégnél van, mindegyikünknek van kapcsolata mindenféle irányba.
szüleim is vállalkozók tudom mivel jár.
köszönöm az értelmes választ.
2015. aug. 18. 11:57
9/11 anonim válasza:
Ha meg ekkora májárek vagytok, akkor minek itt kérdezgetsz?
2015. aug. 18. 12:01
10/11 anonim válasza:
#6 a főzés tanulható és nem is nehéz, sőt még olcsóbb is ha magadra főzöl. Mégis millióan járnak étterembe nap mint nap.
Ezek után, nem lep meg, hogy egyesek nem látják a fától az erdőt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!