Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mihez kezdhetek 5. 000. 000...

Mihez kezdhetek 5. 000. 000 Ft-ból?

Figyelt kérdés
Elsősorban pozitív válaszokat várok!Tehát a lényeg annyi hogy lehet e a mai világban ebből hosszú távú megélhetést biztosítani?Nincs konkrét elképzelésem akármilyen vállalkozásról,mindenre nyitott vagyok!Egyedüli lényeg hogy havonta legyen belőle legalább 80.000 ft haszon!(Ez csak terv,nem állok még megvalósítás előtt,de törekszem rá)
2010. márc. 8. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Indíts vállalkozást.
2010. márc. 8. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja nem olvastam végig!:-)
2010. márc. 8. 21:45
 3/11 anonim válasza:
Én spec motorkereskedést nyitnék, de én motorb*zi vagyok, szóval ahhoz kell egy jó adag megszállottság... :) Szerintem ha van hozzá kedved és erős is, egy jó helyen lévő kisbolt jó hasznot hozhat!
2010. márc. 8. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Elsősorban a kereskedelemben van pénz, oda tenném.
2010. márc. 8. 22:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is kereskedelemre gondoltam.pl itt a kisvárosban ahol lakom van minden,(motoros bolt az most szünt meg).Aposom szerint a zöldséges menne, az egész városban két zöldséges van.Szüleim vidéken gazdálkodnak,abbol élnek és ott mindenki azt csinálja ha teheti.hmm..lehet bekéne vezetni ide is és akkor már tőlük hozhatnám is a cuccot:) Nem tudom..az biztos hogy ami mindig is kelendő lesz az az étel és az egyéb fontos dolgok.
2010. márc. 8. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Pl. Nekem adhatod:D
2010. márc. 8. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha nekem adod, egy évig vállalom a havi 80 ezres juttatást ;)

Egyébként nem hiszem, hogy találsz olyat, amiből ekkora hasznod lehet havonta. De a helyedben egy vidéki egyetemi városban vennék egy kis lakást, és azt kiadnám az egyetemistáknak. Igaz, ebből nem jön össze 80 ezer, de lesz egy lakásod és havonta valamennyi pénzed egyszerre.

2010. márc. 8. 23:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet!Régen járt az agyam azon hogy milyen lenne venni legalább 1-2 panel lakást,akkor még nem volt gáz a hitelekkel.Aztán kiadni őket jo pénzért albérletbe.De volt aki ezt meg is csinálta és ráfázott a lakókkal aztán secc perc alatt eladósodott..meg jol kivan az találva hogy szegény ember nehogy jol járjon és legyen egy kis haszna az egészen :)pl megveszel két panelt Pesten olyan 30 milláért fizetsz a hitelre havi max 60 000 et jo sok évig,de kiadod albérletbe a kettőt 160 000 ért.Még ha csak 80 000 ed marad belőle és mellette dolgozol rendesen akkor is jol jársz vagy ha nincs nagy igényed akkor megélsz abbol amit fizetnek albérletbe.(persze ez a mai világban lehet nem menne,régen meglehetett volna szerintem.Meg ma már pesten egy jo albérlet 100 ezer aztán van 60 négyzetméter.Tudom mert haverjaim mind ennyit fizetnek akik felköltöztek,vagyis szülei fizetik :D)
2010. márc. 8. 23:51
 9/11 anonim ***** válasza:
én tőzsdére vinném
2010. márc. 9. 00:24
 10/11 anonim ***** válasza:

A havi 80e-nél többet tudsz kihozni nálam, kockázat nélkül és 5M sem kell hozzá, 1,5-2 M elég.

Részletek ha érdekelnek, írj privátot, szívesen elmondom.

2010. márc. 9. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!