Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy mondjam meg hogy mikor...

Hogy mondjam meg hogy mikor tudja akkor odaadni a pénzem?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy itthon manikűrözök de néha házhoz is kimegyek. Az a helyzet, hogy egyik ismerősöm elhívott magukhoz, hogy csináljam meg neki meg az anyukájának a körmét (épített zselés- tudni kell min. 3000.-ft de inkább 5000.-) megcsináltam anyukájáét meg az övét erre kitalálják, hogy hát a lábukat is meg kéne csinálnom...Oké megcsináltam és a ezért összesen 5000 forintot kértem. Ott voltam 5 óra hosszát meg sem álltam erre kijelentik hogy nem tudják odaadni majd áthozzák valamikor.. és azóta sem hozzák. Én nem vagyok az aki számon kér mást, vagy siettet de tényleg kb csak az anyagárát kértem el, és még ezt se adják ide.

Mit csináljak? Hogy írjak neki, hogy jó lenne ha ideadná mert én is számítottam erre a pénzre és szükségem lenne rá? Vagy mit írjak? SEGÍTSETEK.

2015. aug. 7. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
74%
Elkonyveled mint tanulopenzt, es maskor elore kered az arat. Soha ne bizz senkiben, aljas emberekkel van tele a vilag.
2015. aug. 7. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A kedves ismerosnek megirod, hogy ennyi meg ennyi volt az anyag, legyenek szivesek megadni. Esetleg tanuk elott felhivod, es megkerdezed, hogy mikor akarja rendezni. Esetleg termetesebb ferfirokonnal latogassatok meg, es szep illedelmesen kerdezd meg, hogy mikor akar fizetni. Tenyleg illedelmesen! A ferfirokon csakis a biztonsag miatt kell, nem kell fenyegetoleg fellepnie.

'Én nem vagyok az aki számon kér mást' - erre szoktak mondani, hogy szemermes koldusnak ures a tarisznyaja. Ha ennyire nem vagy kepes magadert kiallni, ne csodalkozz hogy palira vesznek.

2015. aug. 7. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!