Saját vállalkozáshoz szükségem lenne 2 millió ftra. Milyen lehetöséget tudtok ajánlani, ami korrekt, nem lehuzos? Esetleg jelenlegi pályázati hitel? Kezdö vállalkozói támogatás?
Szia!
Lehet,h. nem aktuális a kérdés de leírom én hogy csináltam.
Hosszú évekig barkácsüzletben dolgoztam.Nagyon tetszett.
Elhatároztam,hogy sajátot szeretnék nyitni.Első lépésben elvégeztem a kereskedő-boltvezetőit 2010-ben.
Utána vadul elkezdtem gyüjteni a pénzt,munka után,hétvégén asztalosként...
5 év alatt 3,5 milliót sikerült félretennem.2015-ben kiléptem a melóból,munkanélküliként regisztràlva ahogy kiírták a pályázatokat azonnal beadtam.Üzleti tervvel,mindennelamit
Csak kértek.Fél évet vártam rá de megérte.Kaptam 2,5 milla vissza nem téritendő vállalkozóvá válási támogatást.2015 októberben megnyitottam a boltomat.6 hónap alatt már eljutottam oda,h.ki tudnék egy fizut venni.De persze csak annyit veszek ki,amit muszáj.Visszaforgatom a pénzt,növelem az árukészletet.Továbbra is vállalok munkát is.Mindezt egyedül. :)
Nem dicsekvésnek szánom soraimat,csak motivációnak!
Jó tanács:Ha nem értesz hozzá,ne vágj bele!(semmibe)
Ha nincs meg az összeg,ami szükséges hozzá,NE VEGYÉL FEL HITELT!!!
Vállalkozóként épp elég kiadásod lesz!Nem fogod tudni kitermelni a kötelező kiadásokat sem!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!