A tőzsde bórkerek miért nem szeretik, ha kiveszek pénzt a bróker számláról?
3 hónapja befektettem egy millió forintot, és most 4 lett belőle, de még mindig nem akarja, hogy kivegyem, mert mindig több profittal kecsektet.
Eddig mindig bejött amit mondott, de nem lehetséges, hogy van itt valami simliség?
Egyáltalán neki miért jó, ha nekem ingyen ad tippeket, amivel milliókat nyerek?

Pontosan mikor és miért is fizetsz egy brókercégnek?
Azért és akkor, amikor tranzakciókat hajtasz végre. A brókernek az az érdeke, hogy rábeszéljen minél több ügylet végrehajtására, mivel ezzel keres pénzt. Nem muszáj belemenned, ha ragaszkodsz hozzá, kiveheted a pénzed.

Én regisztráltam be, és én kötöttem az üzleteket.
Ő csak a tippeket adja.
Szóval a pénzt én kockáztattam, csak ő adott tanácsot.
Remélem nem olyan lehúzos cég ez az "optionfair" mint a questor, és társai.
Csak ettől tartok.

Nos, van egy ötletem :-)
Ha 3 hónap alatt az 1 millióból 4 millió lett, akkor igazán megjutalmazhatnád a brókert mondjuk 10 százalékkal, azaz 300 ezer ft-al, mert akkor Ő igen-igen jól dolgozott :-) ezután szépen kiveszel 2,7 milliót, s hogy a bróker is "jól járjon" (azért idézőjel, mert egyszer már jól járt Veled), a maradék 1 milliót pedig hagyd bent tovább, hadd "játszatok" még :-)
Ha ezek után is nemet mond a bróker, akkor viszont nagyon nagy baj van és jó eséllyel sosem fogod viszont látni a pénzed... :-(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!