Hogyan tudnék segítséghez jutni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy vállalkozást létrehozni,vagyis 1 boltot bérbe venni! Csak az a baj amint számolgattam,hitel,meg bérleti dij,stb. kb. havonta 350000 Ft! Igy egy kicsit gondolgodoba estem szóval arra lennék kíváncsi körülbelül mennyit kellene naponta forgalmazni,hogy megérje? Vagy hasonló segítséget?2010. márc. 4. 14:54
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem felejtsd el az uzletet! Sajnalom, hogy ezt irom, de a boltok zarnak be sorra, nemhogy meg valamire is szukseg lenne.
Max. egy kocsmat nyithatsz, de en abba se vagnek bele.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet a főnökömé a bolt,és mikór besz. vele akkor mondta kitermeli a bolt! A bérleti díjat,Rezsit,meg 2 alkalmazott pénzét!Csak lenyulják,mert nem figyel oda rájuk! Ugyanis van más vállalkozása is amiben van pénz!
2010. márc. 4. 15:28
3/5 anonim 

válasza:

Pénzügyekben magadnak kell döntened !!! Ismered ugye a mondást, hogy könnyű más f.szát a csalánba verni.....
4/5 anonim 

válasza:

Nos ha üzletet akarsz nyitni ahhoz kell üzletvezetői vizsga, és ha ez már megvan akkor kitudod számolni, hogy mennyit kell naponta termelj hogy megérje.
5/5 General 

válasza:

Szerintem szerezz egy kis ismeretet a vállalkozásról, és utána már tudni fogod, hogy még hány és hány költség van amivel számolnod kell: adó, rezsi, eladott áru beszerzési értéke, tárgyi eszközök avulása, személyi ráfordítások, vállalkozás alapításnál illeték, weboldal létrehozás/karbantartás(mert ma már kell egy rendes cégnek), ügyvéd, könyvelő, jegyző, irodai szerek, számítógép, szoftverek, raktározási kts.
Kapásból most ennyi jut eszembe 1 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!