Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudnék segítséghez jutni?

Hogyan tudnék segítséghez jutni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy vállalkozást létrehozni,vagyis 1 boltot bérbe venni! Csak az a baj amint számolgattam,hitel,meg bérleti dij,stb. kb. havonta 350000 Ft! Igy egy kicsit gondolgodoba estem szóval arra lennék kíváncsi körülbelül mennyit kellene naponta forgalmazni,hogy megérje? Vagy hasonló segítséget?
2010. márc. 4. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el az uzletet! Sajnalom, hogy ezt irom, de a boltok zarnak be sorra, nemhogy meg valamire is szukseg lenne.

Max. egy kocsmat nyithatsz, de en abba se vagnek bele.

2010. márc. 4. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet a főnökömé a bolt,és mikór besz. vele akkor mondta kitermeli a bolt! A bérleti díjat,Rezsit,meg 2 alkalmazott pénzét!Csak lenyulják,mert nem figyel oda rájuk! Ugyanis van más vállalkozása is amiben van pénz!
2010. márc. 4. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Pénzügyekben magadnak kell döntened !!! Ismered ugye a mondást, hogy könnyű más f.szát a csalánba verni.....
2010. márc. 4. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos ha üzletet akarsz nyitni ahhoz kell üzletvezetői vizsga, és ha ez már megvan akkor kitudod számolni, hogy mennyit kell naponta termelj hogy megérje.
2010. márc. 4. 19:30
 5/5 General ***** válasza:

Szerintem szerezz egy kis ismeretet a vállalkozásról, és utána már tudni fogod, hogy még hány és hány költség van amivel számolnod kell: adó, rezsi, eladott áru beszerzési értéke, tárgyi eszközök avulása, személyi ráfordítások, vállalkozás alapításnál illeték, weboldal létrehozás/karbantartás(mert ma már kell egy rendes cégnek), ügyvéd, könyvelő, jegyző, irodai szerek, számítógép, szoftverek, raktározási kts.

Kapásból most ennyi jut eszembe 1 perc alatt.

2010. márc. 9. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!