Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Airsoft pálya vagy halastó...

Airsoft pálya vagy halastó lenne szerintetek manapság keresettebb?

Figyelt kérdés

Egy 16 ágyas panziót nyitottunk egy óriásu terület pedig benőve nagy fákkal.

Arra gondoltam lekeríteni egy 20x30m-es területet, behálózni körbe és egy airsoft pályát nyitni.

Minden héten lennének reggeli vagy esti airsoft programok.

Vagy. Egy halastavat kialakítani, ami azért drágább de horgász panzióként biztos működne külföldi és belföldi embereknek reklámozva.

Melyikre lenne nagyobb igény?

Ti mit választanátok? Baráti társasággal elmenni 3 napra egy airsoft/paintball szállóba vagy horgász szállóba?

2015. júl. 11. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:

airsoft ^^

lehet csak azért mert elfogult vagyok :D

mindenesetre ha vannak kisebb épületek és fedezékek,akkor akár egy jobb játékért 2500Ft/napot is tudnak fizetni az airsoftosok,ha engedélyezitek oda a szervezést. Lehet egy-két-három napos játékokat is szervezni.

2015. júl. 11. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:

halastó. bár azzal munka van és nagyobb befektetés de lehet visszanemterítendő pár millát is kapni.

airsoft: télen mit csinálsz ? egy komolyabb baleset és vége. Ha nav is rádszál pláne

2015. júl. 12. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:

most látom 20x30 ez vicc a kertem ekkora.

1000mx500m a minimum

2015. júl. 12. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
20x30 méteres területen inkább egy kispályás focitornát rendezz. Halastó? Ember, ahhoz kéne vagy 3-4 ha víz, de inkább 6-8...
2015. júl. 12. 10:51
 5/5 anonim válasza:
nyiss parkolót és szedj pénzt
2015. aug. 1. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!