Munkáltatói igazolás már megszűnt jogviszonyról?
Figyelt kérdés
Az egyik alkalmazottam munkaviszonya megszűnt (máshol felvették), az új munkahelyen kérnek tőle munkáltatói igazolást. Pontosan milyet kell kitöltenem neki? Ha jól látom, ez nem szigorú nyomtatvány. Amiket viszont találtam a neten, mind még fennálló munkaviszonyra vonatkoznak. Esetleg valaki tud mintát küldeni-linkelni? Köszönöm2015. júl. 2. 10:07
1/2 anonim válasza:
Nem adtad oda neki a kilépőpapírjait?? Abban a csomagban mindennek benne kéne lennie.
2/2 A kérdező kommentje:
Epp most kellett kiadnom, es meg soha nem csinaltam ilyet, ezert kérdeztem. De megoldottam, köszönöm.
2015. júl. 7. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!