Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy lehet hozzá fogni?

Hogy lehet hozzá fogni?

Figyelt kérdés
Adott egy falu kocsma nélkül. A turisztika nagyon jó. Sok az osztrák szlovák stb... Egy régi kocsmát szeretnénk kivenni/megvenni de sajnos nincs kezdő tőkénk. És ha minden igaz ehhez befektetőt kellene keresni... Ez hogyan történik? A kocsma régen volt használva 8-10 éve. Ha minden igaz a tető és a falak ablakok nincs szinte semmi bajuk . Egy álom lenne :) köszönöm előre is tippeket
2015. jún. 20. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
ha annyira jó helyen lenne be se zárt volna
2015. jún. 20. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Vegyél fel hitelt a házadra, ha annyira tuti ötlet.
2015. jún. 20. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Beszélj a tervedről a polgármesterrel.
2015. jún. 20. 14:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért van bezárva mert a volt tulajdonos sajnos "rossz fát tett a tűzre) így a kocsmát elvette tőle az állam vagy mi és az önkormányzat volt olyan hülye és eladta most meg aki megvette szinte eladott mindent ami benne volt és jelenleg irdatlanul horribilis mennyiségű pénzért akarja eladni (ha minden igaz) bár ez az összeg szerintem csak falusi szó beszéd. A búcsú olyan volt hogy még 1 messzi városból is jöttek páran és televolt még a mellette lévő sátor is. Csak sajnos feledésbe merült, és senki nem mer a faluban belefogni. Én úgy érzem nagyon is nyereséges lehetne.
2015. jún. 20. 15:09
 5/9 A kérdező kommentje:
A polgármester sajnos egy másik nem működő kocsmát akart volna a nyakamba varrni ami teljes mértékben vereséges lenne. De ő azt szeretné mert arra kapott a falu eus támogatást. Így szerintem semmi értelme vele beszélni. De köszönöm a tippet
2015. jún. 20. 15:12
 6/9 A kérdező kommentje:
A ház amiben élek nem az enyém. Most végeztem vendéglátóit így még szüleimmel élek. ergo még véletlenül se tenném fel semmimet.
2015. jún. 20. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:

0 vendéglátós tapasztalatoddal úgyis bukta lenne az egész.

Amúgy meg menj el dolgozni, és majd ha lesz egy jó állásod + határozatlan idejű szerződésed vehetsz fel hitelt.

2015. jún. 20. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Eu-s támogatást kocsmára??? :-))

Valami másról lesz ott szó...

Csak hasonló példaképp mondom, hogy mi ezt nyertük meg 2 éve, igaz a kivitelezésben, a cégvezetőnél már több hiba volt:

[link]

1 millióból el tudsz indulni, de támogatást kocsmára még munkaügyiben sem fogsz kapni induláshoz max., csak az alkalmazottra.

1 milliót, meg banki hitelből tudsz összeszedni, vagy kimész külföldre melózni pár hónapra.

2015. jún. 20. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:
benne van durván 5 év gyakorlat és 1 évig voltam kocsmáros. Itt azt vettem figyelembe hogy jelenleg egy falunak nincs kocsmája ami eléggé érdekes. Itt van a sok vendég strand 1-2 km-re sok osztrák stb... A kocsma mint étterem is tud működni. Régen Étterem / kocsma volt. Van hűtő szoba is. Ami azért elégé jó ha van. a 8. lommentekőnek köszönöm a válaszát. Ő volt az első aki próbáld a kérdésre válaszolni nem pedig kritizálni a másikat
2015. jún. 20. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!