Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Létezik ebbe segítség? Köszönö...

Pompompompomm kérdése:

Létezik ebbe segítség? Köszönöm előre is! 2003-ban azonnali felmondással kirúgtam a kutast (Benzinkút) Éjjel egy párt kísértbe az eladó térbe, a férfit bent hagyva kiment a hölggyel A férfi maszkot húzott, be a kasszához,800, 000 forinttal távozott.

Figyelt kérdés
Másnap megtettem a feljelentést, és sajnos írtam egy véleményt " feltételezem, hogy a kutas benne volt a lopásba" Hibáztam, nem figyeltem, hogy próbaidőn van, nem szabad indokolni, kihallgatása során gyanúsított lett, elkövetőt nem ismerte, bár már négy napja folyamatosan beszéltek telefonon.4 rendű vádlottként felmentették,4 és fél év múlva Munkaügyi Bírósághoz fordult 1,400, 000ft-ot ítéltek neki (1 fokon) 480, 000ft-ot másod fokon. Legfelsőbb Bíróság 1,400, 000ft (nagyon jó, kitüntetett ügyvédje volt) Ügyvédem 2010-ben bemutatta a legfelsőbb ítéletet.480, 000ft, amit azonnal elkért, hogy gyorsan átutal a másik ügyvédnek. Ügyvédem, akkori párom barátnője volt, így nem adott semmiről számlát, szépen átvert, valahogy behamisította az ítéletet.2014-ben jelentkezett a végrehajtó az 1,690, 000-ért behajtási díjjal+kamatok. Ügyvédem, mondta ez csak elírás lehet, utána nézz, két hét után már nem értem el, nem veszi fel a telefont. Volt kutasom édesanyjára a behajtáskérő, így már a kutas is tud licitálni lefoglalt kis-teher autómra. Ügyvédemnek volt egy szép kérdése még hajdanán" nincs véletlen 10, 000, 000ft kölcsön neki, Ő lenne a biztosíték"
2015. jún. 19. 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:
56%
rip magyar nyelv
2015. jún. 19. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!