Milyen vállalkozást ajánlotok egy 20 éves számára kezdésnek?
Van pár ötletem, de érdekelne, hogy Ti mit javasoltok!
Amivel rendelkezem:
-nyelvtudás
-sok online felület teljeskörű kezelési ismerete, nem átlag felhasználói szinten, hanem üzleti célokból. (pl. Youtube, Facebook stb.)
-minimális marketing tudás
-grafikus és videóeffektező programok alapszintű ismerete
-egy zenei műfaj teljes ismerete, szakmai és hallgatói szemmel/füllel egyaránt
-gépjármű szerelési ismeretek
-jogosítvány
-kapcsolat egy hatalmas zenei menedzser céghez
Jelenleg ennyi fontosabb dolog jutott eszembe. Ha ezek egyikéből vagy kombinációjából fakad valami ötlet, azt szívesen látom itt kommentben!
"-kapcsolat egy hatalmas zenei menedzser céghez"
Nu, akkor miért itt a GyK-n, miért nem náluk érdeklődsz?
Vállalkozói formában külsőzz náluk.
A legtöbb "vállalkozó" az ötlet hiánya miatt bukik meg. Amit itt leírtál, az alapján jól látszik, hogy neked is csak a vágyaidban szerepel a vállalkozói lét, de az az ötlet hiányzik, ami köré egy vállalkozást fel lehetne építeni.
Ne értsd félre, nem feltétlen arra gondolok, hogy rögtön az új prezit kell kitalálnod, már az is jó indító ötlet lehet, ha rájössz, hogy mondjuk a környékeden nincs XY bolt/szolgáltatás, de igény lenne rá, így nyitsz egyet.
Az a vállalkozás viszont, ami kb hozzád hasonlóan semmilyen ötlettel nem rendelkezik jellemzően gyors, és anyagi értelemben véve fájdalmas véget ér.
De ugye nem gondolod, hogyha valakinek van egy zseniális vállalkozás ötlete, akkor azt a GYK-n fogja megosztani ahelyett, hogy megcsinálná.
Ebből én azt veszem ki hogy a zenéhez talán van valami közöd. Talán ilyen irányba gondolkodj.
Koncertszervező / fellépésszervező? Ha értesz az adott dolgokhoz, akkor a posztereket össze tudod magadnak rakni, tudsz promóciós videókat csinálni, stb.
Lényegében a terméked egy mulatós együttes, egy DJ, egy acepella csoport, stb., a keresleti oldalon pedig a szórakozóhelyek, kocsmák, éttermek, falunapok, lakodalmak, stb. A két oldalt összehozod és bang: profit!
De a zeneipar nagyon kockázatos. Ha nem budapesti vagy, akkor ne vágj bele, mert vidéken nem lesz elég kereslet.
Az első válasz kivételével nagyra értékelem, hogy írtatok! A 3. válaszolónak: Direkt ezzel kezdtem, hogy ötletem az van pár, viszont érdekelne a Ti véleményetek is! Emellett olvastam olyat, hogy nem GYK-ra fogja feltenni valaki az ötletét ha az olyan jó. Nos ezzel nem értek teljesen egyet, hiszen lehet olyasmi ami szerinte hatalmas sikert hozna, azonban neki nincsen kedve/ambíciója/pénze/kellő tudása/rálátása a dologra. Ismételten köszönöm a kommenteket, várom a többit ha esetleg van még valami!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!