Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha lenne 5 millió forintot,...

Ha lenne 5 millió forintot, milyen üzletet nyitnál?

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 16:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9-es mi ez a klub?
2015. jún. 22. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Az üzleti klub, melyről írtam, kedves 11-es, egy közösség, mely olyan elveken alapul, mint a tisztesség, a becsület, a kölcsönös megértés, a személyes felelősség, az önfejlesztés, a nyer-nyer megállapodások, a szinergia, valamint a kemény - de ésszel végzett és minőségi - munka. (Pont azért zárt körű, mert az ilyen mihaly reg hozzáállású embereknek nincs köztünk helye.) Amennyiben te azon kevesek közé tartozol, akik hisznek ezekben az elvekben, keress meg privátban!
2015. jún. 23. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Volt pár ilyen és lesz ilyen.

Voltam én is tagja ilyennek, a vége az, hogy lemásolják az ötleted, ők beleteszik azt a pénzt, amit te nem tudsz, aztán szia.

Csodák nincsenek.

Ha tuti ötleted van, akkor startup :D

2015. jún. 23. 12:44
 14/17 anonim válasza:
Fagyizó,büfé
2015. jún. 23. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Én garázsba fektetném. Vennék belőle 3-4 garázst és kiadnám. Garázzsal sokkal jobb megtérülést lehet elérni, mint lakás-kiadással. (10-25% közötti éves haszon)
2015. jún. 23. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:
14: az a jobbik eset hogy lenyuljak az otletet. De szerintem nem errol van szo, egyszeruen az 5 millio forintjat akarjak lenyulni, az sokkal egyszerubb mert nem kell befektetni semmit csak egy kis trukkozesre van szukseg.
2015. jún. 24. 06:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Csodák nincsenek, kedves 14-es, csodálatos emberek viszont, akiknek a 9-es válaszban említett elvek valóban számítanak, vannak. Csak távol tartják magukat az olyan negatív emberektől, akiknek minden megoldásra van egy problémájuk. :)
2015. jún. 24. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!