Ha lenne 5 millió forintot, milyen üzletet nyitnál?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 16:25
12/17 anonim válasza:
Az üzleti klub, melyről írtam, kedves 11-es, egy közösség, mely olyan elveken alapul, mint a tisztesség, a becsület, a kölcsönös megértés, a személyes felelősség, az önfejlesztés, a nyer-nyer megállapodások, a szinergia, valamint a kemény - de ésszel végzett és minőségi - munka. (Pont azért zárt körű, mert az ilyen mihaly reg hozzáállású embereknek nincs köztünk helye.) Amennyiben te azon kevesek közé tartozol, akik hisznek ezekben az elvekben, keress meg privátban!
13/17 anonim válasza:
Volt pár ilyen és lesz ilyen.
Voltam én is tagja ilyennek, a vége az, hogy lemásolják az ötleted, ők beleteszik azt a pénzt, amit te nem tudsz, aztán szia.
Csodák nincsenek.
Ha tuti ötleted van, akkor startup :D
15/17 anonim válasza:
Én garázsba fektetném. Vennék belőle 3-4 garázst és kiadnám. Garázzsal sokkal jobb megtérülést lehet elérni, mint lakás-kiadással. (10-25% közötti éves haszon)
16/17 anonim válasza:
14: az a jobbik eset hogy lenyuljak az otletet. De szerintem nem errol van szo, egyszeruen az 5 millio forintjat akarjak lenyulni, az sokkal egyszerubb mert nem kell befektetni semmit csak egy kis trukkozesre van szukseg.
17/17 anonim válasza:
Csodák nincsenek, kedves 14-es, csodálatos emberek viszont, akiknek a 9-es válaszban említett elvek valóban számítanak, vannak. Csak távol tartják magukat az olyan negatív emberektől, akiknek minden megoldásra van egy problémájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!