Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ebayen nem kapok számlát?...

Ebayen nem kapok számlát? (többi lent)

Figyelt kérdés

Webáruházat szeretnék csinálni egyéni vállalkozásba

de ha ebayen megveszem a dolgokat ott nem kapok semmiféle számlát akkor azokat a termékeket hogy lehet legálisan eladni?

2015. máj. 21. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
elektronikus számlát kapsz.
2015. máj. 21. 22:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Olyat sem kaptam
2015. máj. 22. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok kínai eladó nem ad számlát. Volt, hogy vettem volna valamit a cég számára ebayről, mely árával nyilván el kell számolni és előtte megkérdeztem kb. 6 eladót, mire találtam olyant aki arról a dologról adna számlát. Lehet találni azért olyan eladókat akik szabályosan csinálják, csak először meg kell érdeklődni. Ha üzletszerűen szeretnéd, akkor lehet, hogy érdemes inkább az alibabán keresni.
2015. máj. 22. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha cégtől rendelsz, kapsz számlát, ha magánembertől, akkor nem. Illetve például Angliában a PayPal által kiállított "számlát" is számlának tekintik, ezt persze itthon a NAV nem fogadja el.
2015. máj. 22. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ha kapnál számlát egy adot termékhez,amin pl 50ft szerepel egy nyaklánchoz,akkor TE azt NEM adhatnád el!Gondolom nem 50ft-ért adnád tovább,hanem haszonnal..akkor mit csinálnál a számlával?!Illetve ha valami gond lenne a termékkel,más számláját használnád fel??!

Váltsd ki a vállalkozoit,ahol tudsz szmlát nyugtát csinálni,és ugy árulj

2015. máj. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!