Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kedves Mindenki! Egyszerű...

Kedves Mindenki! Egyszerű ember vagyok a semmiből felépítettem egy online kereskedelmet. Megy. Nagy az igény a termékekre ezért gondoltam árú készlet növelésre keresek befektetőt. Mit rontok el?

Figyelt kérdés
Mivel kezesség váll. miatt báros vagyok így nem lehet Széchenyi kártyám. Adat és Ötlet vadászok jelentkeztek. Jelzálog fedezet, meg havi 250 ezret akar keresni ha befektet 1,6 milliót. A 30% hozam nem elég? Nem értem. Fedezet árú készlet.Kiírtam egyéni vállalkozó vagyok. Jó a forgalom. Javarészt bankszámlán megy át.Volt hogy találkoztunk, tetszett neki majd felhívott beszáll. Ezután többet nem vette fel.Sokan munka miatt jelentkeztek. Adok én ha van árum. Van aki postázna nekem havi 100 ezerért. Vagy az üzlet fele kellett volna. Van olyan ember aki tényleg befektetne? Aki komolyan gondolja? 8 éve ezt csinálom ne fogom ötlet vadászoknak megtanítani. Köszönöm ha írtok tapasztalatot.
2015. máj. 21. 17:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez mennyiben válasz a kerdesemre nem tudom.
2015. máj. 27. 05:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Igaz más termékkörel, de pl. német orzsági és francoiországi cégekkel is működött a halasztott átutalás, egy aktív fél éves együttműködés után webáruháznál, míg ahazaika bizományos árukészletet is helyeztek már ki ennyi idő után az üzletünkbe. Egy próbát megérhetne.
2015. máj. 27. 08:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megkerdeztem. Mivel orosz illetve kínai és amerikai akiktől veszem Európába ők szállítanak emiatt mindig vamiltatni kell nem működik. De azért köszönöm.
2015. máj. 30. 07:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Linket kértek már tőled, de még mutattál.

Mi ennek a webáruháznak a webcíme?

2015. jún. 2. 11:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Mivel itt nem befektetőt keresek csak esetleges tapasztalatokat,ötleteket Így az most ebből a szempontból lényegtelen. Amit viszont privátba kaptam Ötletet hogy legyek képviselet Európában ,megpróbálom .megkérdezem egy próbát megér. Köszönöm az eddigi segítségeket .
2015. jún. 3. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!