Luis79 kérdése:
Hol a legjobb üzletileg ingatlant vásárolni, üdülő/villa építése céljából?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a családommal egy 10-12 szobás medencés üdülőt építeni!Oda is költöznénk a családdal!Helyből szeretnénk üzemeltetni!Viszont egyáltalán nem mindegy hogy Magyarországon belül hol!!Mondok példákat:A Balaton melletti területek Siófok,Balatonfüred vagy a hajdúságban Hajdúszoboszló Kizárólag nyáron üzlet!Akkor van szezon!Akkor kell vízpartra menni!Viszont pl a hegyek körzete mint pl: Szilvásvárad inkább négy évszakos lehetőség mert elég sokan mennek a hegyekbe télen is!Túrázni,síelni stb!Viszont nyáron a vízpart hiánya miatt talán gyengébb!Ebben kérem a segítségeteket hogy üzleti szempontból mi lehetne a jó választás?Nyugodtan belefűzhetitek a saját véleményeteket hogy ti melyiket választanátok ha mondjuk nem csak mellékest akarnátok keresni hanem eltartani belőle egy családot!Egyáltalán alkalmas e ma egy ilyen ingatlan erre?Köszönöm a válaszokat!2015. máj. 18. 18:46
1/1 anonim válasza:
Ha én ilyet terveznék otthon biztos, hogy valahol a Balaton környékére (max. 25 km-es körzetben) gondolnék. Keress egy olyan területet valahol a Dunántúlon, ahol az év minden szakában van lehetőség. Pl. Hévíz környéke szerintem egészen látogatott télvíz idején is.
Németországban élek és itt is hallottam már nem egyszer, hogy nyáron a Balaton környékére mennek (ahol van látnivaló meg bor hogy tudják mondani "Egészsegedre!" és emellett persze a hőn áhított "Plattensee" sincs messze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!