Miért próbálkoznak olyan sokan forex kereskedéssel?
Sokan mindenféle gazdasági tudás nélkül vágnak bele. Én még nem próbáltam devizapárokkal kereskedni, vagy azok árfolyamának longolásával, shortolásával, de szerintem édes kevés a technikai elemzés, amit a cégek oktatnak is.
Ti hogy vagytok vele?
Szerintem sokan úgy gondolják, hogy ész nem kell hozzá, akkor meg miért ne?
(Aztán persze kiderül, hogy mi a helyzet)
Lottózni is sokan lottóznak.
Elhiszik, hogy a pénz csak úgy terem nekik az éterben.
Pedig csak lehúzzák őket... (a nagy többséget)
Unokabátyám a munka mellet kb. 5-6 évig képezte magát és így is havonta nagyon maximum 10% hasznot tud csinálni, de ez elég ritka.
Van egy ismerősöm aki fejest ugrott 0 tudás nélkül, vagyis beszívta ezeket a marketing bullshiteket. Azt hitte hogy annyiból áll az egész, amikor lefelé mennek az árak akkor vásárol, ha felfelé akkor elad. Aztán csodálkozott hogy bukta az egészet.
A forex balekoknak való. Azért fognak bele sokan, mert kevés pénzzel , nulla tudással is hozzákezdhetnek.
Az iparág pedig imádja a balekokat, mert az elveszített pénzükből él. Ugyanúgy mint, a kaszinó. Azt akarja, hogy felbátorodjanak a kezdők (erre vannak a tanfolyamok), tegyék be a pénzüket, égessék el, majd tegyenek be még, azt is égessék el, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!