Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miert probalkozik annyi ember...

Miert probalkozik annyi ember gyorskajaldaval/bufevel?

Figyelt kérdés
Kb tudok max 3 olyan helyet, ami tobb mint 10 eve megy, de a robbi tobb 100 max ha 1-2 evig birja, akkor miert probalkoznak ezzel az emberek szemben pl egy takarmanybolttal?annyival nagyobb terrulet sem kell hozza, hazoldali udvar boven eleg, annyi, hogy teto kell. Ezek mennek, miota az eszemet tudom. Miert kondoljak az emberek, hogy sikeresek tudnak lenni egy 600 ft-os gyrossal, mikor sokhelyen az oraber sem tud ennyi lenni! Azert ehhez sem kell kozgazdasz diploma.

2015. máj. 3. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Itt is állandóan nyílik egy aztán tönkremegy. Meg kocsmák és pékségek is szoktak nyílna - majd tönkremenni.


De a te takarmányboltos ötleted sem az igazi...

2015. máj. 3. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha jó helyen van az a gyrosos akkor jó tud lenni. a legtöbbel az a baj, hogy sz@r helyen van és a tulaj nem ért a működtetéséhez!
2015. máj. 3. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen más egy takarmánybolt, és egy gyors éttermű büfé. Nagyon sok ember az életben nem megy takarmányboltba vásárolni, de 2 hetente legalább egyszer bemegy egy gyorsbüfébe. Innentől kezdve az a gyorsbüfé lesz sikeres amelyik jó helyen van, ahol finom a kaja, ahol elfogadható az ár.
2015. máj. 3. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Latom magas. Lervezetem. Laksz egy 15ezer lakosu varosban, aki szerencses a helyi gyarban dolgozik, 500 ft koruli oraberert (hagyjuk a mernokoket, ok mas szint), aki nem az napszam, ingazas... Mit eri meg jobban csinalni? Egy gyrosost (ahova 2 hetente megy el valaki,de a hus nem all el 2 hetig, meg ezt sokkal olcsobban is megtudom otthon csinalni...) vagy megnezed a varoshazan, hogy hany db haznal van hibatalosan ( a fekete gazdasagot, hagyjuk, de az kb +20% a te javadra) haztaji bejelentve (meg varos rendezesnel, hogy melyik utcaban lehet allatt...stb) es kapsz egy 800 hazas adatot vagyis 800 haznal van legalabb egy tyuk vagy diszno. Es van pl 1 takarmany bolt a varosban, ha fifty-fifty alapon is szamolunk lesz 400 ugyfeled (az allatok mindennap esznek, nekik nincs karacsonyu, husvet...) de neha tobb, ha a masik vallalkozo nyaral, neha kevesebb ha te vagy nyaralni pl. Akkor, melyiket eri meg jobban csinalni? Gyrost mindenki tud, otthon csinlni a fenymaggal mar nem ugyanez a helyzet!
2015. máj. 3. 17:55
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Miert probalkozik annyi ember gyorskajaldaval/bufevel?"


Mert azt hiszik, hogy ahhoz sem ész, sem más nem nagyon kell, csak nyitsz egyet, olcsón veszel, drágán adsz. Aztán rájönnek, hogy ennyire mégsem egyszerű a dolog.

2015. máj. 3. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
az a baj a felvetéseddel, hogy akinek állatai vannak, annak takarmánya is megvan hozzá, ami kell. nekünk voltak állataink, de életemben nem voltunk takarmányboltban. ami itthon volt, azt kapták az állatok. rosszul gondolkozol, mondhatni "proli" fejjel, így egy üzlet sem mehet. enni bizony minden nap kell, egy 600-700 Ft-os gyros könnyen kigazdálkodható még kevés bérből is egy héten párszor. a legtöbb ilyen kajálda a rossz elhelyezkedés, hozzá nem értés miatt zár be hamar.
2015. máj. 3. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Nameg a takarmánybolt is olyan, hogyha nyílik egy új, akkor oda be kell vonzanod a vevőket. Gondold el, milyen esélyed van egy régi vágású, öregebb gazdánál, aki már "mióta az eszét tudja", az XXX boltba jár. Nem fog változtatni rajta. Másik meg, hogy takarmányból ugye be kell táraznod, és nem úgy megy, hogy majd fizetsz, ha elkel... Több milliós, hanem többtíz milliós készletet kell felhalmoznod, hogy az első nap eladj egy zsák kukoricát... Ilyenen elgondolkoztál már?


Gyros: Ha nyílik egy új hely, előszeretettel próbálja ki az, aki szereti (nyilván a fiatalabb korosztály van többségben), ha korrekt az árú és a termék, hetente vagy sűrűbben is visszajár.

Ahogy írták, többnyire azért mennek tönkre, mert vagy

rossz a hely, vagy a tulaj nem ért hozzá, illetve az

is lehet, hogy a szakácsnak egyéni szájíze van, és

mindenki más számára ehetetlen, amit csinál.

2015. máj. 3. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is takarmánybolt, de a gazdabolt az megy mindenhol. Én is akartam nyitni egyet, de addig gondolkodtunk, hogy nyitottak egyet 2 házzal arrébb. 10 éve megy neki, már 3-szor bővítette az üzletet.
2015. máj. 3. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!