Miert probalkozik annyi ember gyorskajaldaval/bufevel?
Itt is állandóan nyílik egy aztán tönkremegy. Meg kocsmák és pékségek is szoktak nyílna - majd tönkremenni.
De a te takarmányboltos ötleted sem az igazi...
"Miert probalkozik annyi ember gyorskajaldaval/bufevel?"
Mert azt hiszik, hogy ahhoz sem ész, sem más nem nagyon kell, csak nyitsz egyet, olcsón veszel, drágán adsz. Aztán rájönnek, hogy ennyire mégsem egyszerű a dolog.
Nameg a takarmánybolt is olyan, hogyha nyílik egy új, akkor oda be kell vonzanod a vevőket. Gondold el, milyen esélyed van egy régi vágású, öregebb gazdánál, aki már "mióta az eszét tudja", az XXX boltba jár. Nem fog változtatni rajta. Másik meg, hogy takarmányból ugye be kell táraznod, és nem úgy megy, hogy majd fizetsz, ha elkel... Több milliós, hanem többtíz milliós készletet kell felhalmoznod, hogy az első nap eladj egy zsák kukoricát... Ilyenen elgondolkoztál már?
Gyros: Ha nyílik egy új hely, előszeretettel próbálja ki az, aki szereti (nyilván a fiatalabb korosztály van többségben), ha korrekt az árú és a termék, hetente vagy sűrűbben is visszajár.
Ahogy írták, többnyire azért mennek tönkre, mert vagy
rossz a hely, vagy a tulaj nem ért hozzá, illetve az
is lehet, hogy a szakácsnak egyéni szájíze van, és
mindenki más számára ehetetlen, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!