Ki hogy csinal penzt?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 30. 05:43
4/14 anonim válasza:
Fő bevétel természetesen a munka, ezen felül van még pár időszakos, szabad szemmel alig látható jövedelmi forrásom:
- Tesztelések, próbavásárlások
- Pénzváltás
- Fordítás
- Netes reklámnézegetés
- Egyéb idénymunkák
Vállalhatnék még magántanítványt, de utálok tanítani.
5/14 anonim válasza:
Gondoltam arra, hogy nyomtatok pár szép 10ezrest, de rossz a hp. Ezért elmentem dolgozni.
6/14 anonim válasza:
Dolgozok és ha van kis fölös pénzem, abból valami befektetési papírt veszek.
7/14 anonim válasza:
Csomagolós melót végzek távmunkabán itthon.
8/14 anonim válasza:
utolsó.Csomagolós távmunkát hol találtál?Én is csinálnám itthon gyermek mellett.
9/14 anonim válasza:
Az én családom szükségeit,az Úr Jézus Krisztus kegyelme tölti be.Az Úr előtt kedves a munka,de Ő mutatja meg mit kell elvégezni zúgolódás nélkül.És akkor betölti minden szükségünket kegyelem által.És én ezért békességben élek.Dicsőség az Úrnak!!
10/14 anonim válasza:
"utolsó.Csomagolós távmunkát hol találtál?"
Vannak ezzel foglalkozó oldalak, elutalod a közvetítői díjat és megadják a munkáltató elérhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!