Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Bevétel egy saját honlappal?...

Bevétel egy saját honlappal? Hogyan?

Figyelt kérdés

A napokban gondolkoztam ezen, mert szeretek azaz szeretnék a fotózással foglalkozni viszonylag hosszú távon. Igényeimnek megfelelő fényképezőgépre a pénz még nem gyűlt össze, a képeimet a világgal is megszeretném osztani.

Melyik (lehetőleg ingyenes)oldallal tudnám ezt kivitelezni illetve oldalakkal? Van olyan aki hasonló helyzetben van? Saját honlapot üzemeltet és jön neki bevétel?

2015. ápr. 12. 17:05
 1/5 nagyonhülye válasza:
Megcsinálod az oldalt,népszerűsíted,SEO-ra is odafigyelsz,majd ha beindul lehet a bannereid értékesíteni
2015. ápr. 12. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:

van, csak nem fényképezőgépre kell pénz.

Egyik napról a másikra nem megy. Nekem az elő oldalam 1év munka volt mire jött belőle stabil bevételem, de akkor is 10e Ft/hó max.

második lappal már elértem ezt az összeget 6 hónap alatt.

2015. ápr. 12. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
hallottam olyan oldalakról mint például az adsense, tudom sok türelem kell hozzá és folyamatos frissítés, azért elvileg összegyűlik egy kis zsebpénz, hogy úgy mondjam, nekem az is megfelelő lenni:) Nem gondoltam én itt nagy összegekre.
2015. ápr. 12. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
egyenlőre csak egy kis zsebpénzre lenne szükségem:) nem stabil összegekre, az majd később.
2015. ápr. 12. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahhoz is jól látogatott oldal kell! Kb max 5% az átkattintási arány, és akkor egy jobb oldalról van már szó.

100 látogatóból 5 kattint hirdetésre, akkor abból nem lesz meg a minimum kifizetés sem havonta.

2015. ápr. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!