Ti mit csinálnátok, ha lenne kb 120 millió forintos vagyonotok és havi 2-2,5 milliós fizetésetek?
Vennék ingatlanokat (70% üzlethelyiség, 30% lakás), kiadnám őket.
Befektetési alapokat vásárolnék, rövid és középlejáratra 1-5 év. Államkötvényeket, ugyanennyi időre.
2-3 bankszámlán lenne a vagyonom, 2-3 különböző banknál. Egy részét 10%-át mondjuk lekötném 6-12 hónapokra.
Nekem nincs ekkora vagyonom, még fél millióm sincs... de a diverzifikációt nagyon fontosnak tartom.
Igen, de mi van, ha buksz rajta? Amiket én leírtam minimális a kockázata... De ez én vagyok, nem szeretek annyira kockáztatni. (talán ezért nem is vagyok milliomos :-) )
Még a blue chipek is eshetnek akkorát (akár egy kormányzati bejelentés hatására), hogy futsz a pénzed után. Viszont ugye emelkedhetnek is, akkor viszont degeszre keresed magad... Sokan szeretnek befektetni harmadik világbeli papírokba is (Afrika pl.), ki tudja... lehet, hogy bejön. Én speciel félek ezektől.
A vagyonunk kabe ennyi, meg a jovedelmunk is.
Semmi kulonoset nem csinalunk. Elunk. Van egy ingatlanhitelunk, azt fizetjuk. Nehany ev mulva ki lesz fizetve, aztan meglatjuk.
Egy jó paprikás krumplit csinálnék.
Amúgy nyitnék egy kocsmát, divatos szóval pábbot.
Elinnám, meg elkrváznám az egészet, és utána a neten sajnáltatnám magam,hogy mekkora vagyonom volt, de elúszott.
Avagy a neten menőznék, hogy mekkora vagyonom van. És noname emberektől kérdezgetném, hogy mit csinálnának ennyi pénzzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!