Milyen nevet lehetne adni, egy új telekocsis honlapnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék ötleteket gyűjteni egy újonnan induló telekocsis oldal nevéhez. Ilyenek pl. OszCAR, autOSZTunk és társai. Vannak már ötleteim, de jó lenne több közül választani :)
Előre is köszönöm a segítséget!
2015. márc. 21. 17:34
1/3 |Orfeusz| válasza:
Én a szójátékot kihagynám, az kicsit idejétmúlt.
2/3 anonim válasza:
Ugyan minek? Már így is elég rossz, hogy oszkar és autohop is van, és sok-sok hirdetés mindkettőn ott van aztán csak a galiba van belőle, hogy ki hol foglal.
3/3 anonim válasza:
Az Oszkár az nem c-vel van (Online Személyfuvar Közvetítő Rendszer - itt derül ki: [link] )
Viszont valóban megfontolandó, hogy van-e szükség még egyre, nem tudom mi a célod vele. Ha csak hobbi, akkor hajrá, de sokat nem éri meg beleinvesztálni szerintem, eléggé telített a piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!