Mi a teendő szerintetek? Esetleg valami okos ajánlat? Bővebben lent
Kezdem azzal hogy Ukrajnában lakok. Édesanyámmal járunk hetente kétszer a Nyiregyházi piacra árulni. Ezen két alkalommal Hajnali kettőkor kelünk hogy odaérjünk reggel hatra a piacra. Nagyon szarul megy az üzlet :(, lassan már kenyérre sem telik :(. Én a Miskolci Egyetemre járok, de most passziv félévet kellett vállalnom mivel nincs annyi pénz sem, hogy eléljek (az első félévben is szükösen voltam), ráadásul édesapám alkoholista is :(. Régen nagyon jól ment az üzlet, de mint mondtam mostmár nagyon rosz.
Tudtok ajánlani valamit? valami bizniszt esetleg? (nyiregyházán vagy környékén).
Fehérneműt, művirágot (orgona, szekfű,stb), talpbetétet (sok db 80 ft), alsó(test) nadrágot, tanga bugyit, egyszerű bugyit, vesekötőt, melltartot, ilyesmit árulunk (jelenleg én árulok anyuval, mert apunak a lába elég roszul van, (1-2 hét mig felépül) )
lőre is köszönöm a válaszokat!
jah, még annyi hogy 10 000 forintos ösztöndijat kaptam havonta (első félévben)
18F
Utóirat: Kérlek segitsetek
Vagy próbáljatok meg esetleg mást árulni a piacon. Nadrág, felső...
Fehérneműt én sem piacról szoktam venni de bármi más ruhát nagyon sűrűn.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!