Mibe érné meg befektetni kb 1 milliót?
sokkal kisebb benne a haszon, mint 5 éve volt. Akkor elég volt egy sima abc pókert tolni és lazán verted vele nl100at 10 bb/100zal, mostanában nl100on a profik se hoznak 5 bb/100nál többet hosszútávon (1 milla hand)
Magyarul nem éri meg! (nekem meg főleg, mert nem vagyok profi) Egy kezdőnek meg végképp nem. 1 millát úgy elcseszné a nem megfelelő limiten pl 100-200on, mint a huzat pár óra alatt. Kisebb centes téten meg kijön 10$-os órabér, ami lópikula. Akkor inkább webshop, lehet venni 100-200$-ért nagyon frankó rendszereket, ami elbír 10e terméket is, többi meg mehet reklámba.
Ad2. Póker csak akkor "hoz" pénzt, ha előtte ülsz. Webshop meg a nap 24 órájában. Ha úgy oldod meg, hogy a rendelést a nagyker teljesítse, akkor nincs is vele dolgod! A reklámozáson és az új termékek feltöltésén kívül. Magyarul sokkal jobb az órabéred vele, mint pókerrel!
Mellékállásba kell csinálni és akkor nincs havi 100e, csak 25e.
Nem kell üzlethelyiség.
Olyan beszállító kell, aki postázza a rendelést a vásárló felé a te nevedben.
Reklám meg reklám. Lehet venni 1 látogatót 100$-ért is, meg lehet venni 1000 látogatót 0,3$-ért is. Egyiknél sincs garancia, hogy el fog nálad költeni 1 millió Ft-ot.
1 millióból már lehet venni olyan weboldalt, ami havi 50e-et hoz reklámmegjelenítésből. Az ilyen oldalak 10-12 havi átlagbevételért szokták elkelni.
De olyat is lehet venni, ami 10e-et hoz, az csak 100-120e-be kerül, ebből 5 félét, külön témában és akkor nincs rizikó, hogy beszívja az ember.
Avagy be lehet tenni a bankba évi 3%os kamatra és örülni év végén a 30eFt-nak - a kamatadó, meg egyéb terhek!
"Mellékállásba kell csinálni és akkor nincs havi 100e, csak 25e.
Nem kell üzlethelyiség.
Olyan beszállító kell, aki postázza a rendelést a vásárló felé a te nevedben. "
Hja, hogy te dropshippinget akarsz csinálni katásként. Na gratulálok. Még soha nem vállalkoztál, ugye?!?
nekem is befutott 3 ajánlat :-) ahogy egy másik kérdezőnél is... csak ő kiakadt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!