Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ilyen egyszerű Angliában...

Ilyen egyszerű Angliában vállalkozni?

Figyelt kérdés

Ezeket az angolcegalapitas.hu-ról olvastam:

"Az angliai cégalapítás előnyei:

- Nincsenek elvárt adók, az első adóbevallást a cég megalapítását követően 18 hónap múlva kell beadni!

- Évi 10.000 font jövedelem adómentes (kb. 3.500.000 forint).

- Éves 35 000 GBP jövedelem határig 20 % az adó, ami még nem tartalmazza a társadalombiztosítási díjat.

- Az angol bürokrácia sokkal "Európaibb", mint a hazai.

- Alapíthat céget Angliában és bizonyos esetekben végezheti tevékenységét otthon.

- Az angliában muködtetett cégek NEM OFFSHORE cégek!

- A társadalombiztosítási díj jövdelemfüggo!"

Itthon mennyivel nehezebb a dolog?

2015. márc. 4. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
igen. az egyéni vállalkozás pedig még egyszerűbb. abszolút befektető és vállalkozàsbarát a rendszer.
2015. márc. 4. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:

"az egyéni vállalkozás pedig még egyszerűbb."

KATA-ehhez hasonlo nincs naluk.

2015. márc. 4. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ltd-t érdemes lehet alapítani, ha olyan a tevékenységi köröd. Az lényegesen egyszerűbb, mint a hazai kft-zés és kedvezőbb a fenntartása is. Az egyénivel már vitatkoznék, de minden attól függ, Neked mire van szükséged és mire akarsz vállalkozni. Termék import esetén nem rossz megoldás a saját ltd-del eladni áfa nélkül, vagy kinti áfával eladni Magyarországra a dolgokat az itthoni 27%-os áfa helyett.

Itthoni ingyenesen kiváltható egyénivel másodállásban meg kata nélkül is kedvezőbben végzel szolgáltatást, mint egy angol Ltd fenntartásával.

2015. márc. 4. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
KATA még jó hogy nincs itt. Évek óta vállalkozom itt, minden csalás, kiskapu nélkül kényelmes életszínvonalat biztosít a vállalkozásom. otthon cssk csalással tudtam egyáltalán 0-ra kijönni. A KATA meg egy nagy kamu szerintem. Kérdező ezt ajánlom olvasàsra:www.vallalkozas-angliaban.co.uk.
2015. márc. 4. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem ,hogy miért nem veszünk át tőlük bizonyos dolgokat, amik egyszerűbbek.

Pl ott állítólag a tb szám adóazonosító is egyben.

Miért nem lessük el a jó dolgokat és építjük be itt nálunk, de nemcsak az angoloktól, hanem a többi nyugati országtól.

Vagy ez nem így működik?

2015. márc. 6. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!