Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vannak magyarorszagon arveresek?

Vannak magyarorszagon arveresek?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint a licit vadaszok vagy a csomagcsatak a discovery-n. Ahhol a vevo mondja az arat es aki a legmagasabbat mondja nyer.

#Csomagcsatak
2015. márc. 1. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért ne? Egy gyárnak vagy iskolának akár megérheti - nekik számlával is kell rendelkezni a vásárolt áruról.
2015. márc. 1. 18:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2015. márc. 1. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk 80 ezer forintéért nem 1 melltartót hanem 300 db vesz az ember ahogy a wc papír sem 1 db
2015. márc. 1. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:

ha jól emlékszem, 8 csomag wc papír.

nekem ez akkor is furcsa, de egy felszámolóbiztosnak ez a dolga.

a festmények lehetnek érdekesek, de max befektetésnek, mert amire rámentem, az elég csúnya volt nem tenném ki a nappali falára.

2015. márc. 1. 19:04
 15/17 anonim ***** válasza:

A NAVOS árverés elég magas árakon megy, és kicsi a kínálat is, itt nézz szét, ha "kereskedni" akarsz a dologgal. Főkét ingatlan lehet érdekes félárról indítva 5 sikertelen árverés után. Meg azért ingóságot is találni bőven:

[link]

2015. márc. 1. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nézegetem az ingatlanokat, hátha találok olyat ami tetszik, és megtudom fizetni. Találtam ne is egyet. De teljesen le vagyok döbbenve, hogy mondjuk kifizetek 4-6 milliót az ingatlanért, de nem költözhetek bele, sőt el kell tűrnöm a bentlakókat mert haszonélvezeti joga van. Ha az illető haszonélvező mondjuk 90 éves lenne, nem zavarna, lehet meg is venném az ingatlant. De mit kezdjek egy 40-50 évessel aki akár 40-50 évig is élhet még?? Addigra én előbb meghalok..
2015. márc. 1. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:

ezért nem kell olyat megvenni, amin valakinek haszonélvezeti joga van.

hidd el, azért olyan olcsó.

így csak kidobott pénz, lehet, hogy 50 évig nem férnél hozzá.

2015. márc. 2. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!