16 éves vagyok van 1 millió forintom. Mire lenne érdemes befektetni?
Igy van rakd be a bankba
Van 1 ismerösöm aki vagy 12éve berakott 100 ezret kamatozni az neki fél éves fizetése volt aztän a kamatokat mindig kivette és most mindig megvan a 100 ezer de ö mär 130 at keres havonta erröl ennyit
Te is igy järsz
De nehogy vegyél egy kocsit 1milkäért és nekiällj pl taxizni mert véletlenül még pénzt is kereshetsz
Na, ismét lehet lepontozni...
Add ide nekem , aztán majd meglátjuk!!!!
Sztem kurvära ne hivj fel senkit mert ätbasznak
Menj be egy bankba és oda rakd be amejik ällamilag szavatolt lehet kevesebbet kapsz rä de legaläbb biztos
Ha pedig vällalkozol vele azt csak egyedül tedd ne közösködj senkivel
Sok sikert kerüld a brokereket
Ja igen, ne hallgass szakemberre!
Sőt! Ha legközelebb nem lesz villany a lakásban, akkor nem kell ám szerelőt hívnod.. a fekete drótot talán a zöld sárgával kell összekötni.. de ne feledjétek!
Mindkettő esetben az életetekkel játszatok!
Szia!
Szerintem, mindenképp kérdezz meg egy pénzügyi tanácsadót, aki ért ehhez a dologhoz, mert nem mindig az hozza a legtöbbet, amit első ránézésre gondolnánk!
A férjemnek és nekem nagyon jó pénzügyi tanácsadóm van, másodállásban kezdte, de ma már 2 év alatt főállású, ő tanítja az újakat...:) nagyon ért hozzá, az ő cégüknek kb 15 bankkal van kapcsolatuk, ha iylen embert kérsz meg, ő elintéz mindent, neked még bank vagy más pénzintézet felé sem kell menned. Nagyon segítőkész, kedves, mi az ő segítségével vettük fel a lakáshitelünket...
Ha gondolod, írj privátot, mert ilyen döntéshez nem árt csak legalább meghallgatni az ő tanácsát! Megtenni nem muszáj, de mi, akik itt válaszolunk, nagyrészt süketek vagyunk a témához...
Ja, és ez az egész tanácsadás, és folyamat ingyenes!
Engem csak az érdekel, hogy végülis hogy döntöttél, mi lett a sorsa a pénzednek?
Különben én azt tanácsoltam volna, hogy bontsd ketté. Egy részét tedd bankba, vagy valamilyen befektetésbe, a másikkal meg próbálj meg mégtöbbet csinálni. Mindezt persze szakember segítségével! Na meg a szüleid véleménye sem utolsó szempont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!